Opgaver

Find opgaver her og få hjælp til de rette løsninger

bortkoersel af jord pris

Bortkørsel af jord

Bortkørsel af jord? Så se alt det er værd at vide inden her. Bl.a. priser, regler, hvad du kan gøre selv og hvordan du evt. sikrer dig det bedste tilbud.

Læs mere »
tagrenovering pris

Tagrenovering

Overvejer du en renovering af dit tag, så det repareres og friskes op? Så se gode råd, priser og hvordan du sikrer et godt tilbud her

Læs mere »
fliselaegning pris

Fliselægning

Hvad er fordele og ulemper ved at gøre det selv, og hvad koster det at få lagt fliser af en professionel? Læs med her for at blive klogere.

Læs mere »
terrasse pris - hvad koster en terrasse

Hvad koster en terrasse?

Søger du inspiration til dit terrasseprojekt? Så læs med her og få gode råd til, hvilken slags terrasse du skal vælge, hvad det koster og hvordan du kommer i gang.

Læs mere »
billigt tag

Hvilket tag er billigst?

Denne guide er til den prisbevidste, som søger et billigt nyt tag. Her får du svar på, hvilket der er det billigste tag – på kort og lang sigt. Se vores bedste spareråd lige her.

Læs mere »
nyt tag aalborg nordjylland

Nyt tag i Ålborg og Nordjylland

Overvejer du et nyt tag, så er denne artikel til dig der bor i Ålborg eller resten af Nordjylland. Se listen med tagfirmaer, se priser på tagtyper og hvordan du får det bedste tilbud fra din lokale tagdækker her.

Læs mere »
altan paa soejler

Altan på søjler

Overvejer du en altan på søjler? Læs mere om dem her, typer, priser, tilbud osv. Se guiden med alt der er værd at vide inden montering og bliv inspireret.

Læs mere »
nyt undertag pris

Nyt tag i Odense og på Fyn

Overvejer du et nyt tag, så er denne artikel til dig der bor i Odense eller resten af Fyn. Se listen med tagfirmaer, se priser på tagtyper og hvordan du får det bedste tilbud fra din lokale tagdækker her.

Læs mere »
nedrivning af vaeg pris

Nedrivning af væg

Det kan måske lyde umiddelbart simpelt at rive en væg ned – men det er det ikke nødvendigvis, hvis den er bærende. Se alt du bør vide her.

Læs mere »
facadeisolering priser

Facadeisolering priser

Der findes forskellige facadeisoleringer. Her kan du få hjælp til, hvilken type du skal vælge, og hvordan du får den bedste pris samt alle de andre spørgsmål, du har angående facadeisolering.

Læs mere »
udskiftning af tag pris

Udskiftning af tag

Overvejer du en udskiftning af dit tag? Læs med her for at få svar på alle dine spørgsmål. se priser og hvordan du sikrer et godt tilbud her

Læs mere »
radiator larmer

Radiator larmer

Hvad kan være årsagerne til, at din radiator larmer, banker, klikker, suser eller hyler? Få svar her, og se de mulige løsninger af problemerne.

Læs mere »
Scroll to Top