TV-inspektion af kloak - Find årsagen til problemet

– Se priser, FAQ og hvordan du får det bedste tilbud

Har du mistanke om, at der er skader i din kloak?

Rotter og regnvand er ofte årsagerne til skader i kloakker. Du kan komme skaderne i forkøbet eller få svar på, hvad årsagen er med en tv-inspektion.

Du kan læse mere om, hvad en tv-inspektion af kloak er i denne artikel.

Hvad er en TV-inspektion af kloak?

En tv-inspektion af kloak er en meget brugt og effektiv metode, hvor man undersøger et kloaksystem. Metoden har vist sig utrolig effektiv i forhold til at finde problemet i kloakken.

Det foregår helt praktisk ved, at man fører et videokamera ned i kloakken for at finde eventuelle brud på kloakrøret, tilstopning eller andet.

tv inspektion kloak pris

Har du mistanke om skader i din kloak? Så er en kloakinspektion med TV utrolig effektiv til at finde svaret på dit spørgsmål.

I denne video kan du se en kloakmester fra Aabenraa, der viser, hvordan det foregår:

Afspil video
Få 3 gratis tilbud på en tv-inspektion

Hvad er fordelene ved en TV-inspektion af kloak?

Det kan være svært at vide, hvad præcist der foregår i en kloak og i kloaksystemet. Der er muligvis skader, men som selv en fagmand kun kan gisne om eller gætte sig frem til.

Med en tv-inspektion af kloak forsvinder alle usikkerheder. Kloakmesteren vil få klart svar, og det kan dermed spare dig for en masse omkostninger. Det er effektivt, og kloakmesteren kan nemt finde frem til problemet og få det fikset. Desuden undgår du unødvendige udgravninger.

Hvad koster en TV-inspektion af kloak?

Prisen på en tv-inspektion af kloakken vil variere. Det kommer an på, hvor du bor, om du ønsker udelukkende tv-inspektion, eller om du også ønsker spuling i samme omgang.

Kørsel koster mellem 750-900 kr.

Tv-inspektion koster mellem 1.000-1.250 kr. inkl. moms.

Spuling koster mellem 1.000-1.250 kr. inkl. moms

Spuling kan være nødvendigt for at udføre tv-inspektion, og så koster det mellem 500-650 kr.
For rapport, rådgivning, videogennemgang og forsikringsgennemgang er prisen 750 kr.

Hvis du vil have arbejdet udført efter kl. 15 på en hverdag eller i weekenden, bliver priserne højere. Da kan det koste omkring 2.200-2.500 for en tv-inspektion.

Kontakt altid flere kloakmestre for at få en gennemsnitlig pris, så du kan sammenligne priser.

Få 3 gratis tilbud på tv-inspektion af kloak

Sådan får du den billigste pris på TV inspektion af kloak

Når du skal finde den billigste pris på tv-inspektion af kloak, er det altid en god idé at indhente flere tilbud. Som vi så i sidste afsnit kan priserne variere, og det samme kan de for at få løst problemet i kloakken. Derfor er det bedst at få flere tilbud, for du kan faktisk spare op til 20-30 % ved ikke at tage det første, du falder over.

For at undgå at skulle bruge lang tid på at researche dig frem til flere tilbud, kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud. Det gør det nemt for dig!

3byggetilbud har siden 2000 formidlet mere end 500.000 opgaver mellem kunder og leverandører. Det smarte er, at du får 3 tilbud, som du kan afslå eller vælge ét af. På den måde kan du sammenligne priserne og vælge det tilbud, du mener, er bedst.

For at få 3 tilbud skal du:

3byggetilbud har et bredt netværk i hele Danmark, så de har uden tvivl kontakt til en kloakmester tæt på dig. Alle håndværkere bliver vurderet via et internt system, hvor tidligere kunder giver en anbefaling af håndværkeren. Derfor er du sikret, at det kun er dygtige håndværkere, der bliver brugt.

Klik her for at få 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvornår er der behov for en TV-inspektion?

En tv-inspektion bliver oftest brugt til at finde årsagen til problemet i kloakken eller at afsøge, om der er et problem. Det vil desuden kunne klargøre årsagen til problemet. Er det forstoppelse af kloakken, rotter, indgroede rødder? 

Når det drejer sig om forsikringssager, er det ofte nødvendigt med en rapport. Du skal gerne have dokumentation for at få udgifterne dækket til udbedring af skader i kloakken.

En tv-inspektion kan også være nyttig i forbindelse med en ejendomshandel, hvor den kommende boligejer vil kende til kloakkens tilstand. Eller hvis du skal lave en ombygning eller tilbygning til huset, kan det være nødvendigt at kende til kloakledningssystemet.

Hvis det viser sig, at du har problemer med kloakken, kan kloakmesteren rådgive dig til, om du skal have en kloakrensning, slamsugning, kloakrenovering, strømpeforing, kloakspuling eller andet. 

Det er altid bedst at få kloakmesteren til at inspicere problemet først, da du ikke selv kan vurdere, hvad der vil være den rette løsning.

Nogle af de problemer, der kan være i en kloak, er:

Hvis problemet ikke løses, kan du få fugtskader, rotter eller oversvømmelse. Derfor er det vigtigt at vedligeholde din kloak og komme problemer i forkøbet. Det kan du gøre ved at få udført en tv-inspektion årligt.

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll til toppen