Lindab Ståltag Priser: Hvad koster det?

Lindab ståltag priser: Hvad koster det?

- Se pris pr. m2, typer og alt der er værd at vide inden montering

Overvejer du et Lindab ståltag? Så kan du læse med her for at få svar på dine spørgsmål om Lindab ståltag priser, hvilke Lindab stålplader der findes, og hvordan du får den bedste pris.

Lindab ståltag priser – hvad koster det?

Ståltag er generelt set billigere end mange andre tagbelægninger. Prisen på Lindab ståltag varierer. Det kommer an på, hvilken slags Lindab stålplade, du ønsker.

Der er også andre faktorer, der kan spille ind:

En generel Lindab ståltag pris pr. m2 inkl. montering vil være: Fra 665 kr.

For at få den bedste pris på Lindab ståltag er det ofte en god idé at indhente flere tilbud. Desuden kan du tale med en fagmand, inden du vælger tagtypen.

På den måde kan du få en mere specifik pris på netop din opgave. Ved at indhente flere tilbud kan du sammenligne tilbuddene.

Det er også en fordel at tale med en fagmand inden, hvorvidt ståltaget passer til dit hus, og om det vil være en god idé. Ståltaget vil passe til de fleste huse, medmindre taghældningen er mindre end 14 grader.

Der findes forskellige producenter af stålplader til taget, og deres priser ligger således:

Type af ståltagPris pr. m2
DecraFra 700 kr.
AeroDekFra 700 kr.
MetrotileFra 680 kr.
ProfilmetalFra 650 kr.
LindabFra 665 kr.
HP-ståltagFra 650 kr.
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på lindab ståltag

100% uforpligtende!

Få 3 gratis tilbud på lindab ståltag

Sådan får du en god pris på lindab ståltag montering

Hvordan får du den bedste pris på montering af et Lindab ståltag? Det bedste, du kan gøre, er at indhente flere tilbud. Da prisen på montage kan variere, er det bedst at få en gennemsnitspris, som du kan sammenligne ud fra. På den måde kan du også forhandle om prisen med en håndværker. Du kan spare 20-30 % ved ikke at gå med det første tilbud, du finder, men ved at få flere.

Gør det nemt for dig selv og få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud har formidlet opgaver mellem håndværkere og kunder siden 2000. Mere end 500.000 opgaver er det blevet til. Der er masser af fordele ved at vælge 3byggetilbud.

Nogle af dem er:

Desuden gør de arbejdet nemt for dig! Du skal ikke bruge tid på at researche dig frem til flere tilbud, men kan overlade arbejdet til dem. Når du har indsendt din opgave, bliver du ringet op med tre tilbud, som du kan vælge eller afslå.

Klik her for at få 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvorfor skal du vælge et Lindab ståltag til dit hus?

Lindab ståltag har eksisteret siden 1959. Virksomheden startede i Småland og er i dag til stede i 24 lande. De har meget fokus på det, de kalder ”good thinking”. De vil gerne lave grønne kvalitetsprodukter, der er bæredygtige, flotte og er funktionelle.

Deres fokus er at gøre det nemt for kunden. Derfor er tagbelægningen også produceret, så det er nemt at montere. Der er mange fordele ved at vælge Lindab stålplader.

Nogle af fordelene er:

Lindab har en garanti på 10-30 år på deres stålplader. Det er lidt mindre end nogle andre producenter, men det giver dig stadigvæk en sikkerhed de første år.

Du kan vælge selv at montere taget og spare penge, men det mest ideelle er at få en professionel til det, så du er sikker på, at taget bliver lagt korrekt, så det kan holde i mange år fremover. Du skal også være opmærksom på, at garantien kun gælder, hvis taget lægges af en montør.

Hvilke typer af Lindab stålplader findes der?

Der findes forskellige typer Lindab stålplader, som du kan læse mere om i dette afsnit.

Tagstensprofil

Du kan få Lindab ståltagsprofil, som minder om et klassisk tegltag. De er opbygget om en kerne af stål, som er påført zink. Pladerne er primet på begge sider og malet med polyestermaling HBP Topcoat. Undersiden er malet med en bagsidelak.

lindab staaltag priser

Du kan tilkøbe en mikrofiberdug, der begrænser kondens og er lyddæmpende. Du kan vælge en blank eller en mat overflade, og du kan vælge mellem forskellige farver. På den måde kan du få et tag, der er fuldstændig tilpasset dine ønsker og dit hus. 

Overfladen på Lindab er glat, hvilket gør, at mos og alger har meget svært ved at sætte sig. Hvis der skulle være noget efterladt, kan det nemt fjernes med en blød kost. Derfor er Lindab stålplader også meget nemme at vedligeholde. Du kan tilmed vælge en Greencoat coating, der er den mest bæredygtige overfladebehandling i verden.

Der findes to typer tagstensprofiler, der hedder Lindab Topline 40 og Lindab Topline 107.

Kliktage

Kliktaget minder om et zinktag, når man ser på udseendet. Kliktag af stål er blevet et meget populært valg. Det er produceret med fals, hvilket gør det nemt at montere.

Populariteten skyldes også, at det er holdbart, nemt at vedligeholde, og designet er tidløst. Udseendet bliver meget stilfuldt, da man ikke kan se monteringsskruerne.

Kliktaget kan bruges til taghældninger ned til 14 grader. Det anbefales til tage, der har kviste, ovenlysvinduer, skotrender og andre udfordringer.

Lindab kliktag er fremstillet af varmgalvaniseret, koldvalset stål, der har HBP Topcoat eller Durafrost coating.

lindab staaltag kliktag

Du kan vælge at få det med SolarRoof, altså solceller. Det har en lav vægt, og det er fremstillet i Danmark.

SolarRoof

SolarRoof er Lindabs tag med integrerede solceller. Det er vinder af Byggeriets Energipris 2020. Du får en tagtype, som er vejrbestandigt, bæredygtigt og prisvindende. Designet er skandinavisk. Taget har integrerede solceller, og via en app kan du følge med i din elproduktion i realtid. Det fungerer på følgende måde:

Solcellerne er lavet af en type, der hedder CIGS. Her er solcellerne kun 2 mm tykke. Garantien er 10 år, og output garanti ikke mindre end 25 år. Efter 2 år vil solcellerne være CO2 neutrale. Du kan læse mere her om solcelletage

I tvivl om det rette valg?

Hvis du er i tvivl om, hvilket Lindab ståltagtype du skal vælge, er det en god idé at tale med en fagmand om det. I kan sammen tale om mulighederne og finde den bedste løsning i forhold til pris og kvalitet.

De fleste tagdækkere kan tilbyde indkøb og montering af de forskellige typer af ståltag på markedet.

Andre læste også denne guide til: Nyt tag

Få 3 gratis tilbud på ståltag
Scroll to Top