Gratis tagtjek

- Trænger dit tag til en grundig gennemgang og er du i tvivl om hvad der skal gøres med det?

Få gratis tagtjek nu

Har dit tag set sine bedste dage, og er du i tvivl om, hvorvidt det trænger til at blive udskiftet eller renoveret? 

Så er et tagtjek en løsning. Her få du en professionel vurdering af dit tags tilstand.  

Læs med her og bliv klogere på, hvad et tagtjek helt præcist er, hvornår dit tag trænger til en gennemgang og hvor meget det koster.

Hvornår skal du få et tagtjek?

Hvis dit tag er gammelt eller ikke er i den bedste stand, så er det en god idé at få bestilt et gratis tagtjek. Her kan du få en fagmands vurdering af, om du skal have udskiftet taget eller renoveret det.

Måske kan det for eksempel betale sig for dig at få en tagrenovering i stedet for at udskifte hele taget. Det kan du spare mange penge ved. 

Med et tagtjek kan du netop få denne sparring og rådgivning, så du ikke skal betale unødvendigt mange penge. Det kan derfor være en hjælp til dig for at finde ud af, hvad dit tag præcist har brug for.

Desuden er det generelt set en god idé at få et gratis tagtjek hvert femte år, hvis dit tag er over 20 år gammelt. Her vil det netop være muligt at få øje på utætheder eller andre skader og få rettet op på skaderne i tide.

Du kan selv sørge for at få renset tagrender og nedløb. Det er en god idé at gøre dette hvert femte år også, alt efter hvilket tag du har. På den måde kan du forlænge dit tags holdbarhed.

Klik her for at få tilbud på gratis tagtjek.

Få et gratis tagtjek
Trustpilot
4.5/5
Få gratis tagtjek

100% uforpligtende!

Hvordan får du et gratis tagtjek?

Jydsk Tagteknik A/S tilbyder i øjeblikket et gratis tagtjek. Her får du hjælp fra dygtige håndværkere, som netop har den ekspertise, du har brug for. Du kan få sparring og rådgivning, og bagefter er det helt op til dig, om du vil tage imod anbefalingerne eller ej.

Håndværkeren vil efterse taget, og derefter vil han fremlægge en rapport for jer, hvor I kan få indblik i, hvilken tilstand taget er i og hvor lang den forventede levetid er. 

Jydsk Tagtenkik er Danmarks største tagfirma, de er landsdækkende og har flere gange vundet prisen som årets tagfirma. 

Du kan se mere om, hvordan det foregår i denne video: 

Hvad er et tagtjek?

Når du får foretaget et tagtjek, vil taget blive gennemgået, og der vil blive noteret i en rapport, om der er fejl, utætheder eller skader. Hvis der er det, skal du forhøre dig om, om næste skridt er tagrenovering eller en hel udskiftning af taget.

Det er vigtigt at være ude i god tid, så du ikke pludselig står med store og omkostningstunge reparationer senere hen.

Du vil få at vide, hvilken stand dit tag er i, men også hvor mange år det kan holde endnu, før en tagudskiftning bliver nødvendig. Denne viden er uundværlig.

På samme måde som du vil køre din bil til service eller eftersyn, gælder det samme princip for dit tag. Du tænker måske ikke meget på, at det er det, men taget bliver slidt ad åre ved vind, vejr, alger og eventuelle skader.

De anbefalinger, du får af fagmanden, er du naturligvis ikke forpligtet på at følge. Efter et gratis tagtjek, er det derfor helt op til dig, om du vil følge anbefalingerne eller ej.

Et gratis tagtjek er udelukkende en fordel for dig, da det som sagt er gratis, og du får en viden om dit tags stand, som du selv kan tage til efterretning og overveje, hvad du vil gøre ved.

Ved gennemgangen vurderes om dit tag har brug for følgende:

Det er som sagt en god idé at få et gratis tagtjek, da det kan spare dig for mange kvaler i fremtiden.

gratis tagtjek

Hvorfor skal man få et tagtjek?

Det er vigtigt at kende til dit tags stand, da det ellers kan have store konsekvenser for dig og din pengepung. Hvis man ikke passer sit tag og blot lader det stå til, kan man opleve at få regn ind i huset, hvilket uundgåeligt vil give en masse regninger.

Så handler det ikke mere blot om et nyt tag, men også om at udbedre vandskader, inventar og eventuel genhusning, mens skaderne udbedres. Hvis skaden er på grund af, at du som husejer ikke har vedligeholdt dit tag, vil forsikringsselskaberne som regel ikke betale. 

Du kan derfor spare mange penge ved at få et tagtjek. Det koster ingenting, og måske får du at vide, at dit tag er i fin stand. Hvis ikke hjælper det ikke at lukke øjnene for problemerne. Så må du spørge en fagmand til råds. 

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top