Priser på kloakspuling – hvad koster spuling af kloakken?

– Se priser, tips og hvordan du får det bedste tilbud

Oplever du problemer med dine afløb? Stopper de til, og lugter det fra toilettet? Det er sandsynligt, at din kloak er stoppet til, og du får dermed brug for en kloakspuling.

Det er en god idé at få renset kloakrør hvert tredje eller femte år, så du netop undgår de førnævnte problemer.

kloakspuling pris

Forebyggelse kan betale sig, så du ikke får behov for at få besøg af en kloakmester. Hvis behovet alligevel er opstået, skal du have fat i en autoriseret kloakmester.

Læs mere om kloakspuling priser, hvordan det foregår, og hvordan du forebygger forstoppelser her.

Spuling af kloak priser - hvad koster det?

Prisen for kloakspuling vil variere. 

En ca. pris kan dog siges at være omkring 850-1.000 kr. i timen. Opgaverne vurderes individuelt. Derfor er det bedste, du kan gøre, at indhente flere tilbud, så du får priser, du kan sammenligne imellem. 

Prisen kan blandt andet afhænge af:

Det er ideelt med 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud. På den måde kan du få 3 kloakmestre ud for at vurdere problemet og give en konkret pris.

Du skal være opmærksom på, at priserne kan variere ud fra tidspunkt på dagen og ugen. I nogle tilfælde vil det være dyrere at få foretaget spuling af kloakken i weekenden og efter arbejdstid.

Få 3 tilbud på kloakspuling
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på kloakspuling

100% uforpligtende!

Sådan får du den bedste pris på kloakspuling

Som sagt får du den bedste pris for spuling af din kloak ved at indhente flere tilbud. Skal du have hjælp til en stoppet kloak eller andre kloakopgaver? Så få hjælp af en kloakmester.

Ved at få flere tilbud har du mulighed for at forhandle opgaven lidt ned i pris, og du kan vælge det tilbud, du synes, er bedst.

Det gør du nemt via 3byggetilbud, som giver dig 3 gratis og uforpligtende tilbud. 3byggetilbud har eksisteret siden 2000, hvor de har formidlet opgaver mellem håndværkere og danskerne. Med 4,5 stjerner på Trustpilot er det tydeligt, at de har leveret med stor tilfredshed.

Klik her og få 3 tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Er der brug for højtryksspuling af kloak eller andet?

En kloakspuling er rensning af din kloak ved hjælp af en højtryksspuler. Det kan ske, at kloakken stopper til, og med en kloakrensning vil det, der forårsager forstoppelsen, blive fjernet. Det sker ved en grundig rengøring af kloakken og de tilstoppede rør.

Kloakspuling fjerner mindre aflejringer i rørene. Metoden kan kombineres med en slamsugning, som suger affald og skidt væk fra kloakken.

Der er behov for kloakspuling, hvis din kloak tilstoppes. Du kan opleve det som, at det er problematisk for vand at løbe væk i afløb fra bad, vaske og toiletbesøg.

Måske kan toilettet ikke skylle ud, eller vandet gurgler, når det skal løbe ned i afløbet. Desuden lugter det meget, og skal før eller senere ordnes. Hellere før end senere.

Hvis du oplever problemer med:

Kan kloakspuling være løsningen på dit problem.

Alle kloakrør i jorden skal tilses af en autoriseret kloakmester. Spildevandsrør i bygningen skal tilses af en VVS mand. Når du skal have foretaget kloakspuling, er det dermed en kloakmester, du får besøg af.

Hvordan foregår højtryksspuling af kloak?

Når du skal have foretaget en kloakspuling, sker det ved hjælp af en højtryksspuler. Kloakmesteren kommer med en vogn, der skal renspule kloakledninger osv.

Ud fra vognen trækkes en slange, som føres ind i kloakledningen. Ved hjælp af bagudrettede stråler i dysen kører spuleslangen selv ind i ledningen. Man kan spule i ca. 180 meter ledning.

Den spuler slam, sand og grus med ud og fjerner akutte forstoppelser. Den kan også bruges til mere systematiske oprensninger.

Du kan se, hvordan det foregår i denne video:

Det er en god idé at åbne dækslet til skelbrønden, når du skal have foretaget kloakspuling, for at forebygge sprøjt i den anden ende ved gulvafløb eller håndvask. Du skal kun åbne det, når du er hjemme og kan markere, at det er åbent, så der ikke opstår nogen uheld.

Måske har du ikke adgang til din skelbrønd, og så kan du i stedet for dække dine afløb til. Hvis ikke du har et system, der kan lukke dem, kan du fylde en frysepose med vand, som du binder knude på og placerer ovenpå afløbet. Du kan også placere posen på et gulvafløb.

Du skal derudover også slå toiletbrættet ned og ligge noget tungt ovenpå, eksempelvis et par tunge bøger. Dermed undgår du, at der kommer sprøjt ud af afløb inde i huset.

Højtryksspuling til forebyggelse af problemer

Hvis du har en ældre kloak med gamle ledninger, kan det anbefales at få kloakspuling hvert 3-5 år. Det er også en god idé at efterse husets brønde 1-2 gange årligt. Det er bedst at gøre det om foråret eller sent efterår.

Det er også muligt at få lavet en tv-inspektion af kloakledningerne, så du ved, om alt er, som det skal være. Det kan være en god idé at komme på forkant med problemerne.

Se også hvordan du tjekker din kloak her:

Få 3 tilbud på spuling af kloak
Scroll to Top
3b_logo

Spar tid og penge

- Find den rette håndværker til dit projekt

Nemt, gratis og uforpligtende

+600.000 formidlede opgaver

Håndværkere i hele landet

Du får 3 tilbud retur fra godkendte firmaer, som alle er i konkurrence om at give dig det bedste tilbud.