Hvem er vi?

Brugbar viden som sikrer gode oplevelser med at få gennemført byggeopgaver

Idéen udsprang da vi selv ville have hjælp til byggeopgaver i vores lejlighed, såsom en ny fransk dør i stuen, nyt gulv, klargøring til opvaskemaskine osv. Da vi ingen erfaring havde i forvejen, søgte vi som så mange andre rundt på nettet efter gode håndværkere.

Desværre var det utroligt tidskrævende at finde rundt i junglen af håndværkere og informationer var sparsom. Derfor ville vi gøre det bedre selv! Vi startede denne hjemmeside med ambitionen om at skabe et univers, hvor alt info om byggeri er samlet.

Desuden gør vi det simpelt og tidsbesparende for private at finde håndværkere og øvrige rådgivere til løsning af både små og store byggeopgaver.

altombyg - Byggetilbud

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Informationerne du finder på altombyg.dk leveres af et hold kompetente skribenter med både byggeteknisk og journalistisk baggrund.

Vi gør dog opmærksom på at al information her på siden ikke kan sidestilles med professionel rådgivning. Vi er ikke uddannet eller professionelle fagfolk, og derfor skal du altid kontakte en relevant fagperson på området for rådgivning.

Altombyg.dk er et reklamefinansieret online medie med mere end 100.000 årligt besøgende. Vi er støttet af læserne. Når du køber eller indhenter tilbud via et link på vores side, får vi i nogen tilfælde en provision for salget. På den måde støtter du vores projekt om at levere værdiskabende indhold, uden at betale mere for produktet og slipper samtidig for forstyrrende reklamebannere.

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med os, så send gerne en mail til følgende mailadresse:

info@altombyg.dk

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

MKP Media
Mirabellevænget 3
5270 Odense N

CVR: 40740899 

Scroll to Top