Decra Classic – Det klassiske og populære valg

– Se pris pr. m2, typer, FAQ og alt der er værd at vide inden montering

Overvejer du at få Decra Classic stålplader? Decra Classic er et godt valg som tagbelægning. Det har mange fordele, da det er en billig og miljøvenlig løsning, og det er en fordel til et tag med mange tilskæringer.

Decra Classic ligner et tegltag, men er meget billigere end et traditionelt tegltag. Læs mere her om tagbelægningen og priser.

Hvad er Decra Classic, og hvorfor skal du vælge det?

Decra har lavet ståltage siden 1975. De har en lang erfaring, og de er producenter af stålplader til hele verden. Deres garantiordning på 40 år er meget god og viser, at det er en producent, der har højeste kvalitet.

Et Decra tag er også godt for pengepungen. Det er et let tag, der kun fylder og vejer 15 % af et traditionelt tag. Det betyder, at det er billigere at fragte, og omkostningerne er minimale.

Taget ligner klassisk tegl, men det har samtidig stålets styrke. Det er et holdbart tag, som kan fås i fire forskellige farver. 

decra classic

Taget produceres af en base af galvaniseret stål, aluminium og magnesium. Det gør tagpladerne korrosionsmæssigt 2-4 gange stærkere end almindeligt galvaniseret stål. Det tilsætter man Classic stengranulat. Det betyder, at de miljøvenlige plader er næsten 100 % genanvendelige.

Tagbelægningen er desuden nem og hurtig at montere, da det er et let tag, som man nemt kan skære til. Taget kan klare både kulde, varme, høj fugtighed, hagl og storm. Decra Classic egner sig faktisk også til huse, der ligger ved vestkysten.

Man har testet Decra stålplader i ekstreme vejrforhold for at sikre sig, at de kan klare alt. Taget kan holde til vindhastighed på mere end 190 km/t. Det er muligt at montere tagtypen ovenpå dit eksisterende tag, hvis du har bølgeplader, skifer eller tagpap. Det er en måde at spare penge på, så du ikke behøver at fjerne det gamle tag.

decra classic pris

Decra Classic produceres på fabrikken i Belgien. Virksomheden er certificeret til ISO 14001, og produkterne er ISO 9001 godkendt. De kan transportere otte gange mere tag på hver lastbil end andre tagprodukter. Det giver et mindre CO2 udslip. Produkterne kan genanvendes, så de får et nyt liv.

Måske er du nervøs for, om der er meget støj ved et ståltag? Decra Classic er næsten støjfri med en stengranulatbelægning.

Der er dermed mange fordele ved Decra Classic. Du kan se dem oplistet her:

Decra Classic priser – hvad koster det?

Decra Classic pris vil variere, da der er flere faktorer, der er afgørende for prisen.

Decra Classic pris pr. m2: 650 - 1.000 kr.

Det er blandt andre:

Hvis du kan få ståltaget monteret på dit eksisterende tag, kan det tage to uger at montere en tagflade på 160 m2. Tagrender, nedløb, tagryg osv. er inkluderet. Du skal dog være sikker på, at taget, det lægges på, ikke er skadet eller har råd.

Prisen vil ofte være ca. halvdelen for Decra Classic i forhold til andre tagbelægninger.

Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på nyt decra tag

100% uforpligtende!

Få 3 gratis tilbud på decra tag

Sådan får du en god pris på montering af Decra Classic tagplader

Når du skal have den bedste pris på montering af Decra Classic, er det bedste at indhente flere tilbud. Det giver dig mulighed for at få et overblik over din pris, og du kan bedre forhandle med håndværkeren.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud med 3byggetilbud.

Det er nemt og gratis! 3byggetilbud formidler kontakten mellem leverandør og kunde. Siden 2000 har de formidlet mere end 500.000 opgaver. Du får entreprisegaranti på 30.000 for private og 100.000 for erhverv.

Desuden er du sikret, at det er lokale håndværkere, der yder høj kvalitet. Alle håndværkere bliver nemlig vurderet af tidligere kunder.

Du skal bare indsende din opgave, og så bliver du ringet op med 3 tilbud, du kan vælge mellem. Du kan spare op til 20-30 % ved at få flere tilbud og ikke gå med det første, du finder.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvilke typer af andre Decra tagplader findes der?

Udover Decra Classsic findes der Decra Elegance. Det er en udgave af Decra, som er lakeret. Her tilbydes der 30 års garanti. Elegance kan købes i en mat eller blank overflade.

Det giver et eksklusivt udseende. Decra Elegance er belagt med pulverlakering, der giver et robust tag, der er nemt at montere.

Andre læste også denne guide til: Nyt tag

Kan Decra Classic lægges på alle huse?

Decra Classic kan lægges på alle konstruktioner, da det er et let tag. Du kan dog ikke lægge det, hvis din taghældning er under 12 grader.

Desuden er det vigtigt, at taget kan ånde, så det har den rigtige ventilation bestemt ud fra byggereglementet. Ellers kan kondens og fugtighed blive et problem. Derfor kan det være en idé med et diffusionsåbent undertag.

Decra Classic har unikke samlinger, der gør taget tæt og sikrer, at fugt og kondens kan transporteres ud. Det gør, at der er minimal risiko for råd i spær og lægtekonstruktion.

Få 3 gratis tilbud på decra tag

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top