Nyt tag i København – Se tagdækkere, priser og sparetips

Et nyt tag i København er en dyr investering. Generelt set er priserne højere i København end mange andre steder i landet. Derfor vil du gerne finde en kompetent tagdækker, der også kan udføre tagdækning til en god pris.

Det kan være svært at finde ud af, hvad prisen er for dit nye tag, og hvordan du finder de kompetente tagfirmaer. Læs med her og få svar på dine spørgsmål.

Få 3 tilbud på nyt tag i København
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
nyt tag i København

100% uforpligtende!

nyt tag koebenhavn

Lokale tagdækkere i København

KB-Tagservice

Københavns Tagdækning

JMK Tagentreprise

Phønix Tag København

BVO Tagdækning

Jydsk Tagteknik

Byens Tag & Facade

Dansk Tagdækning

Sådan får du en god pris på et nyt tag i København

Hvordan får du den bedste pris på dit nye tag i København uden at gå på kompromis med kvaliteten? Ved at indhente flere tilbud får du den bedste idé om prisen på dit kommende tag. Du kan få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud. Indsend en beskrivelse af dine ønsker for dit tag, og du vil blive ringet op med 3 forskellige tilbud, du kan vælge mellem eller afslå.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mener, at køberen kan forhandle tagfirmaet 10-15 % ned i pris ved at indhente flere tilbud. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og genberegne faktorer såsom tidsfrist, materiale rabat og andre serviceydelser. Du skal ikke undgå forhandlingen – du kan kun gøre det billigere for dig selv.

Klik her og få 3 gratis tilbud fra tagfirmaer i København

Processen hos 3byggetilbud foregår således:

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.700 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad koster et nyt tag i København?

Det kan være svært at finde ud af, hvad prisen for et nyt tag i København er. Når du søger rundt på internettet, vil du hurtigt opdage, at der ikke findes noget præcist svar. Det skyldes, at der er mange individuelle faktorer, der spiller ind på prisen.

Det kan blandt andet være:

Prisen vil blive bestemt ud fra, de ønsker du har for dit kommende tag. Derfor findes der ikke ét facit på internettet. Det er en god idé først og fremmest at tale med en fagmand om dine ønsker.

Du skal gerne sikre dig, at det overhovedet er muligt at for eksempel få den tagtype, som du ønsker. Du kan også tale dine overvejelser igennem med vedkommende. 

Du kan altid starte med et gratis tagtjek, hvor du får en vurdering af dit tag og en rapport udarbejdet over taget tilstand. Her kan du også tale med fagmanden om dine ønsker for det kommende tag.

Når du har besluttet dig, kan du få en pris. For at få den bedste pris skal du indhente flere tilbud. På den måde er tagfirmaerne i direkte konkurrence med hinanden, og du kan få en gennemsnitspris ved at høre flere tilbud.

Få gratis tagtjek i København

Nyt tag eller nøjes med en renovering af det gamle?

Det er en stor investering at få et nyt tag, og hvis du kan nøjes med en renovering, kan det være en stor besparelse. Dog skal du også tænke på, om det kan betale sig på sigt. Hvis taget alligevel skal udskiftes om 5 år, vil det ikke kunne betale sig at få det renoveret. 

Det bedste, du kan gøre, er at tale med en fagmand om, hvad der kan betale sig for netop dit tag. Ved et gratis tagtjek kan du få den vurdering.

Tagbelægning – hvilke muligheder er der?

Tegl

Stål

Bølgeeternit

Tagpap

Naturskifer

Gode råd til valg af det rette tagfirma i København

Når du skal finde den rette tagdækker i København, er det vigtigt, at der er flere ting, du undersøger, inden du vælger tagfirma:

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i København

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top