Murer priser

– Se pris pr. m2, hvad de kan hjælpe med og hvordan du sikrer det bedste tilbud her

En murer foretager sig mange opgaver. Det kan for eksempel være at reparere revner i et murværk, foretage facaderenovering eller sætte nye fliser op i dit badeværelse. En murer laver mange vigtige og uundgåelige opgaver, og hvis du har et hus, kan du sandsynligvis ikke komme udenom at skulle have fat på en murer på et eller andet tidspunkt. 

Murerens faglighed ligger i at have den specialviden, der for eksempel skal til for at kende de forskellige blandingsforhold på mørtel og at være specialist i fliselægning eller sætte fliser op.

Hvad laver en murer?

Ved hvilke opgaver skal du have fat på en murer? Opgaverne omhandler som regel alt arbejde, der inkluderer brug af mursten, fliser, tegl eller arbejde med mørtel.

Udendørs kan det fx være:

Indendørs kan det være:

Der er altså mange opgaver, hvor mureren er den faglige person, du skal kontakte. Måske kan du slå nogle opgaver sammen, så mureren kan klare det hele på én gang. Det vil også spare dig nogle penge. Dog specialiserer murere sig også i forskellige opgaver, hvormed det ikke er alle murere, der kan klare alle opgaver.

Det er en god idé at rådføre dig med en murer fra start. Da kan du få vejledning i, hvordan opgaven bedst udføres. Mureren har erfaringen, og den kan du roligt benytte dig af.

Få 3 gratis murertilbud
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på murerarbejde

100% uforpligtende!

Murer priser: Hvad koster murerarbejde?

Prisen for en murer kan variere meget. Det kommer for eksempel an på, hvilken opgave mureren skal udføre, hvor stort et areal det drejer sig om, og hvilke materialer der skal bruges. Tid er også en vigtig faktor, der spiller ind, når mureren skal udregne en pris for sit arbejde.

Det er vigtigt, at du forhører dig med en murer om, hvor meget der er inkluderet i prisen, så du er opmærksom på, om der kommer andre udgifter udover.

murer priser

Hvad koster en murer i timen?

Timeprisen for en murer ligger typisk et sted mellem 200 og 700 kr.

Du vil opleve, at prisen er dyrere, hvis du bor i en storby såsom København eller Aarhus. En murer i Jylland kan også være helt op til 25 % billigere end murere på Sjælland. Dog betyder det ikke, at det kan betale sig at hente en murer fra Jylland til Sjælland, da transportudgifterne vil være dyre.

Murere regner ikke med en timepris, men de vil i stedet for udregne en samlet pris, som dækker arbejdsindsats og materialer. Dette er en fordel for dig, da du kender den samlede pris på forhånd og ikke vil blive overrasket over prisudfaldet.

Hvad er prisen for en murer pr. m2?

Måske undrer du dig over, hvad murer priser pr. m2 vil være? Det er også et rigtig godt spørgsmål. Det kommer meget an på murerarbejdets omfang. Derfor lister vi her forskellige muligheder for, hvad din opgave kunne lyde på, og hvor meget det ville koste pr. m2.

Priseksempel: Opmuring

- Opmuring af facade: 22-24 kr. pr. m2 inkl. moms
- Opmuring af bagmur: 22-24 kr. pr. m2 inkl. moms
- Opmuring til pudsning: 21-23 kr. pr. m2 inkl. moms
- Opmuring til filsning: 22-24 kr. pr. m2 inkl. moms

Disse priser inkluderer mursten, mørtel og cement. Eventuelt stillads og kørsel er ikke indberegnet.

Priseksempel: Murstensfuger

Almindeligt murværk: 800 kr. pr. m2 inkl. moms

Priserne er inklusive materialer, udfræsning af fugerne og en ny opfugning.

Priseksempel: Facaderenovering

OpgavePris pr. m2
Vandskuring pris pr. m2:300-400 kr.
Filtsning pris pr. m2:300-400 kr
Pudsning af væg pris pr. m2:350-450 kr.
Omfugning pris pr. m2:450-600 kr.
Netpuds pris pr. m2:500-700 kr.
Priser er inklusive alle materialer med undtagelse af eventuelt stillads.

Priseksempel: Facade af mursten

2.000 kr. pr. m2 inkl. moms

Dette er for at mure for- eller skalmuren op. Prisen vil dog komme an på valget af mursten. Bagmur og isolering af hulrummet mellem de to mure er ikke inkluderet i prisen.

Hvad tager en murer i pris pr. sten?

- Almindelige sten koster typisk 4-5 kr.
- Facadesten koster typisk op mod 50 kr.

Facadesten er de synlige sten, som du gerne vil have, er æstetisk pæne og giver muren et flot udseende.

Men denne pris er svær at udregne, da det kommer an på mange forskellige ting, som vi lister op her:

Dette er spørgsmål, du kan overveje, og som skal tages i betragtning fra murerens side, når han skal vurdere en pris. Det kan derfor være en god idé at få mureren ud og tilse opgaven.
Få 3 gratis murertilbud

Eksempler på murer priser

Igen afhænger dette af hvilken opgave, du skal have udført. Vi har dermed forsøgt at finde to af de mest typiske opgaver, som ofte bliver udført.

Nyt badeværelse

En typisk pris ligger på omkring 30.000 kr. pr. m2.

Hvis dit badeværelse er 10 m2, vil prisen dermed blive 300.000 kr.

Mange bruger mureren til at få lavet nyt badeværelse med fliser. Denne opgave vil inkludere, at mureren river de gamle fliser ned, pudser væggen op, en gulvstøbning, vådrumsmembran, opsætning af fliser og fugning.

Opgavens omfang er afhængigt af, hvor stort badeværelset er, hvilke elementer der er på badeværelset, gulvvarme, hvordan bruseren er osv.

Garage

En muret garage er den traditionelle og meget typiske garage i Danmark. En enkelt garage, der huser en bil, er ofte 30-40 m2.

Prisen for en muret garage ligger ofte på 5-6.000 kr. pr. m2.

muret garage

Sådan sikrer du dig det bedste murertilbud

Når du så skal have udført opgaven, er det vigtigt, at du får flere tilbud. Som du kan se, er prisen meget forskellig, og det er derfor afgørende, at du får forskellige prisforslag, da du kan beregne en gennemsnitspris. Det er besværligt selv at ringe ud til mange murere, og du kan heller ikke nødvendigvis være sikker på kvaliteten af deres arbejde.

Hos 3byggetilbud får du 3 gratis tilbud, hvilket gør det super nemt for dig. Der bliver kun brugt håndværkere, der er kvalitetssikrede, da de bliver valgt ud fra tidligere brugeres anmeldelser. Du er dermed sikret et godt resultat. 3byggetilbud har en aftale med de bedste murere landet over, så du er helt sikker på, at opgaven vil blive udført til perfektion.

Ved at indhente 3 gratis tilbud kan du spare 30-40 %. Få 3 gratis tilbud og tal med mureren om, hvad din opgave indebærer, og hvad prisen dermed vil blive. Du får kyndig vejledning, som kan hjælpe dig i dine beslutninger.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top