Gulvmand

- Se priser, hvordan en gulvlægger kan hjælpe og hvordan du får det bedste tilbud

Leder du efter en gulvmand, som kan hjælpe dig med at få lagt nyt gulv? 

Så kan du læse med her for at blive klogere på en gulvmands priser, hvordan du får det bedste tilbud på en gulvmand, og hvad han egentlig kan hjælpe dig med.

Hvad koster en gulvmand i timen?

Det er relevant at stille spørgsmålet, om du skal have lagt nyt gulv eller have slebet eller høvlet de nuværende? 

Dette vil nemlig spille ind på prisen. Hvis du blot skal have slebet eller høvlet dit gulv, er dette billigere end at få helt nye gulve.

Derudover er der andre parametre, der spiller ind på prisen.

Derfor er det svært at sætte en fast pris, da det kommer an på det ovenstående. Timeprisen på en gulvmand vil altså være inkluderet eller ekskluderet forskellige ting, hvilket er vigtigt at spørge til, inden du får en pris.

En general ca. timepris for en gulvmand kan lyde på 400-500 kr. inkl. moms.

Kvadratmeterprisen er også svær at fastlægge, men den vil typisk ligge på 150-1.000 kr. alt efter de forskellige gulvtyper og materialer. Herudover kommer timeprisen til gulvmanden. 

Her følger ca. priser på de mest populære gulvtyper. Prisen er indkøbspris hos forhandlere og inkluderer dermed ikke andre udgifter.

- Parketgulv: 200-600 kr. pr. m2
- Plankegulv: 350-900 kr. pr. m2
- Laminatgulv: 150-400 kr. pr. m2
- Antikt trægulv: 450-700 kr. pr. m2

Prisen kan variere meget, og derfor er det bedste, du kan gøre at få flere tilbud, da du så kan sammenligne priserne. Læs mere i næste afsnit om hvordan du finder det bedste tilbud.

Få 3 gratis tilbud på gulvarbejde
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på din gulvopgave

100% uforpligtende!

Sådan sikrer du dig det bedste tilbud på en gulvmand

For at finde den bedste pris er det vigtigt, at du får flere tilbud. Dette kan være et stort arbejde, da du så skal researche og kontakte flere firmaer. Det nemmeste er at få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk. Her får du 3 gratis tilbud, hvor du kan vælge ét af dem, eller du kan vælge at afslå alle. Det bliver ikke nemmere, og du slipper for arbejdet med selv at finde en gulvmand.

Her bliver der kun brugt nogle af de bedste gulvmænd, da alle bliver vurderet ud fra tidligere kunders oplevelser. Du kan dermed trygt stole på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og at resultatet er perfekt. Samtidig bliver der kun brugt lokale gulvmænd, så du ikke skal betale for en masse transportudgifter. Dette er også vigtigt at have in mente.

Processen fungerer således:

1) Du indsender din opgave
2) Den bliver bearbejdet, og du bliver kontaktet med 3 tilbud
3) Du kan nu vælge ét af tilbuddene eller afslå dem alle

Dette vil give dig et godt tilbud på netop din opgave.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad kan en gulvmand hjælpe dig med?

En gulvmand kan hjælpe dig med alt, der vedrører gulve. Gulvmanden har typisk en uddannelse som gulvlægger eller gulvmontør. Dog er gulvmand ikke en beskyttet titel, så det kan også være en tømrer eller andre håndværkere, der udfører dette arbejde. Hvis du får brug for en specialist i gulvlægning, er det en gulvlægger eller gulvmontør, du skal have fat i.

Det kan være:

Der er stor forskel på, om du skal have lagt gulv i tørre rum såsom en stue eller et soveværelse eller i fugtige rum såsom badeværelset eller køkkenet. 

Derfor kan det være essentielt at få noget rådgivning på området, så du ved, hvad der vil være det bedste at gøre. En gulvmand kan også fortælle dig, hvordan du fremover skal behandle og pleje gulvet, så det holder længst muligt.

gulvmand priser

Hvilke gulvtyper findes der?

Når du skal have lagt nyt gulv, er der forskellige ting, du skal overveje. Det kan være alt fra, hvilken gulvopbygning er der plads til, om du vil have gulvvarme, og hvilket slags gulv der æstetisk vil passe godt ind? 

Gulvet spiller også ind på akustikken i rummet, måske har du krav til skridsikkerheden, og du skal overveje, om du vil have et gulv, der er nemt at rengøre, eller et der skal vedligeholdes. Der kan også være lovmæssige krav, som gør sig gældende i rummet. Du skal også overveje dit budget, og om du har nogle miljømæssige krav til gulv og indeklima.

Alle disse spørgsmål kan du tale med en gulvmand om. Gulvmanden vil have den erfaring og viden, der skal til for at finde frem til, hvad der vil være det perfekte gulv for dig.

De kategorier af gulve, der findes, er:

 

De mest populære og mest anvendte vil være følgende:

Tidligere nævnte vi, at der findes bærende gulv, ikke-bærende gulv og svømmende gulv. Ikke-bærende gulve kræver et undergulv, hvilket er en sammenhængende flade, som kan støtte gulvbelægningen. Dette kræves, da det ikke-bærende gulv ellers ikke kan bære vægten af mennesker og møbler. Et undergulv kan være af beton eller en form for gulvplader.

De bærende gulve derimod ligger direkte på strøer, som bærer gulvet eller direkte på bjælkelaget.

Svømmende gulve er et gulv, hvor gulvbelægningen ikke er fastgjort til underlaget, men har et mellemlag, så det kan udvide sig i forhold til underlaget.

De forskellige gulvbelægninger er ret teknisk at sætte sig ind i, og noget som gulvmanden vil have helt styr på. Derfor er det vigtigt at få hjælp af en gulvmand, da resultatet ellers kan være fatalt, hvis du vælger den forkerte gulvbelægning med den forkerte gulvtype.

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.5 / 5. Antal bedømmelser 8

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top
3b_logo

Spar tid og penge

- Find den rette håndværker til dit projekt

Nemt, gratis og uforpligtende

+600.000 formidlede opgaver

Håndværkere i hele landet

Du får 3 tilbud retur fra godkendte firmaer, som alle er i konkurrence om at give dig det bedste tilbud.