Kloakmester priser – Hvad koster kloakarbejde?

- Se priser på kloakarbejde, FAQ og hvordan du sikrer det bedste tilbud
Hvad koster kloakarbejde? Hvad laver en kloakmester? Hvordan får jeg den bedste pris? De spørgsmål og andre kan du få svar på i artiklen, hvor vi uddyber kloakarbejde priser, og hvad en kloakmester helt præcist laver og kan hjælpe dig med.

Priser på kloakarbejde: Hvad koster en kloakmester?

Prisen på en kloakmester kan variere. Der er forskellige faktorer, der vil spille ind på prisen:

Kloakmester priser ligger ca. i det her omfang:

  • Kloakrensning: Fra 1.000 kr.
  • Slamsugning: Fra 1.500 kr.
  • Tv-inspektion: Fra 1.900 kr.

Priserne er inkl. moms og gælder for den første time. Der kan komme kørselstillæg, alt efter hvor langt kloakmesteren skal køre. Det er dagspriser, og hvis du dermed skal have arbejdet udført senere på dagen eller i weekenden, vil det være dyrere.

De fleste kloakmestre regner dog ikke i timepriser, men i priser pr. ydelse. Du kan altid kontakte en kloakmester for et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er oplagt at få flere tilbud, så du kan sammenligne priserne. På den måde får du den bedste pris.

Få 3 gratis tilbud på din haveopgave
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
din kloakopgave

100% uforpligtende!

Sådan sikrer du den bedste pris på kloakarbejde

Hvordan får du den bedste pris på kloakarbejde? Det gør du som sagt ved at indhente flere tilbud. På den måde er du bedre stillet i forhold til at vide, hvad præcis prisen er på din opgave. Du kan spare 20-30 % ved ikke at gå med det første tilbud, du finder. 

Du kan gøre det nemt for dig selv og få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk. Du slipper for besværet med at researche dig frem til tilbuddene – du skal i stedet bare vente på at blive ringet op af 3byggetilbud.

Hvem er 3byggetilbud? Siden 2000 har de formidlet opgaver mellem kunde og leverandører. Det er blevet til over 500.000 opgaver med en succesrate på 91 %. Tidligere kunder vurderer deres oplevelse af leverandøren, og på den måde er du sikret, at kun de bedste bliver brugt.

3byggetilbud har et bredt netværk af håndværkere, der er fordelt udover hele Danmark.

Klik her for at få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvorfor bør du vælge en autoriseret kloakmester?

Du bør altid vælge en autoriseret kloakmester til at udføre opgaver i kloakken. Autoriserede kloakmestre har gennemgået en eksamen, der består af både en teoretisk og en praktisk del.

Efter bestået eksamen vil de ansøge Sikkerhedsstyrelsen om autorisation. Det kan også ske efter nogle års erfaring. Autorisationen gives til en virksomhed.

Ved at vælge en autoriseret kloakmester er du garanteret, at arbejder udføres korrekt rent fagligt, men også efter lovgivningen.

Det er danske kloakmestre, der organiserer de autoriserede kloakmestre i Danmark. De sørger for den korrekte efteruddannelse, orientering om nye produkter og arbejdsmetoder.

Alle medlemmerne er omfattet af en garantiordning. Det betyder, at du også er dækket af garantiordningen, når du bruger en autoriseret kloakmester.

kloakmester priser kloakarbejde

Hvad kan en kloakmester hjælpe dig med?

En kloakmester kan hjælpe med alle opgaver, der skal udføres i en kloak. Det kan være:

Tv-inspektion af kloakken: Alle kloakmestre vil starte med tv-inspektion, fordi de her får syn for sagen og dermed ved, hvordan de skal behandle problemet. Det er et slags kamera, der føres ned i kloakken, og dermed kan de præcis se, hvor problemet er, og hvad det består i.

Kloakrensning og slamsugning: Med slamsugning vil din kloak blive renset meget grundigt. Snavs og andre genstande, der er i vejen, vil blive skyllet væk og suget op. 

Kloakspuling: En kloakspuling foregår med en højtryksspuler, som fjerner skidt og sikrer et ordentligt gennemløb, hvis kloakken er stoppet til

Kloakrenovering: Kloakrenovering dækker over flere metoder, man kan bruge til at renovere kloakken.

Strømpeforing: Strømpeforing er en metode til at reparere huller, utætheder og revner i kloakken. Der er ikke behov for udgravning i forbindelse med strømpeforing.

Rottesikring: Rottesikring ved montering af rottespærre er med til at forhindre rotter i fremtiden.

Omfangsdræn: En kloakmester kan hjælpe med et omfangsdræn, hvis du har vand eller fugt i kælderen.

Nylægning eller opgravning: Måske skal du have lagt nye kloakledninger, eller der er behov for, at du skal have gravet noget af kloakken op.

Du kan altid kontakte en kloakmester for at høre, om de kan hjælpe med netop din opgave. De kan også hjælpe med faldstamme, som er lodrette afløbsrør i boliger med flere etager. Om du bor i egen ejendom eller i en etageejendom, kan en kloakmester hjælpe dig.

Sådan laver kloakmesteren et tilbud

Når du skal have hjælp af en kloakmester, er der nogle spørgsmål, du kan overveje, inden du tager kontakt:

1) Overvej hvad det er, du skal have lavet. Hvis der er et problem, hvad består problemet i? Det vil klæde kloakmesteren bedre på, når han kommer, og det kan spare jer begge tid og penge.

2) Som allerede nævnt er det godt at indhente flere tilbud. Det kan give dig et overblik over prisen på din opgave.

3) Skal du have fast pris eller overslag? Når du får et tilbud, er prisen fast på forhånd, og kloakmesteren skal kun udføre det arbejde, der er beskrevet i tilbuddet. Et overslag er et skøn over prisen, hvilket vil sige, at den ikke ligger fast.

Du betaler det, kloakmesteren forlanger, så længe det er inden for rimelighedens grænser. Det vil sige, at hvis opgaven trækker ud eller bliver dyrere, skal kloakmesteren informere dig om det. Uanset hvad skal du få prisen skriftligt. Når prisen er godkendt, kan I lave en skriftlig ordrebekræftelse.

Få 3 tilbud fra kloakmestre

Find en lokal kloakmester i en by nær dig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top