Hvad koster en VVS-mand i timen?

- Se priser, hvordan de kan hjælpe og hvordan du får det bedste tilbud

Hvad står VVS for, og hvad kan en VVS mand egentlig hjælpe dig med?

Få svar på alle dine spørgsmål om en VVS’er i denne artikel og find ud af, hvordan du får den bedste pris på en VVS installatør.

Pris: Hvad koster en VVS mand i timen?

Det er svært at komme med en fast pris på en VVS mand. Det kommer an på flere ting. Hvis du bliver nødt til at tilkalde VVS’eren om natten, skal du regne med, at der kommer tillæg på, og det kan blive dyrt. Det kommer også an på, hvor du bor, og hvilken opgave du skal have udført.

En ca. timepris for en VVS mand ligger på mellem 300 kr. til 700 kr.

Det er ikke billigt at få hjælp af en VVS’er, men det kan være nødvendigt. Det bedste for dig er at få forskellige tilbud, så du er sikret den bedste pris. Læs mere om det i næste afsnit.

Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på din VVS-opgave

100% uforpligtende!

Sådan sikrer du dig det billigste tilbud på VVS arbejde

Som sagt kan det være rigtig dyrt at få en VVS’er ud, om end nødvendigt. Derfor vil du selvfølgelig gerne have den bedste pris. Prisen skulle gerne være god, men samtidig skal arbejdet udføres korrekt.

Det er vigtigt, at du finder en VVS’er, der er autoriseret. Særligt når det gælder opgaver, der kræver autorisation. Du kan læse mere om, hvordan man selv kan undersøge det senere. 

Det bedste er, at du får flere priser, så du kan sammenligne dem. Dette kræver dog en del af dig, da du skal kontakte mange forskellige VVS’ere.

Ved at få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud slipper du udenom dette problem. 

Her får du de 3 gratis tilbud sammen, hvor leverandørerne netop vil forsøge at komme med konkurrencedygtige priser, da de står i direkte konkurrence til en anden leverandør.

For at få den bedste VVS pris skal du simpelthen have flere tilbud.

Med 3 gratis tilbud kan du altid afslå dem, hvis du fortryder. På den måde mister du ikke noget, og nogle andre gør arbejdet for dig.

Du skal blot indsende din opgave, og den vil blive bearbejdet af 3byggetilbud. Derefter vil du blive ringet op med 3 gratis tilbud.

Der bliver kun brugt VVS’ere, der er kvalificerede, da de bliver anmeldt ud fra tidligere kunders oplevelser.

Derudover findes der lokale VVS’ere til dig, så du ikke skal betale transportudgifter. På Trustpilot har 3byggetilbud scoret 4,5/5 stjerner, hvilket viser, at der er stor generel tilfredshed med tilbuddene.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad står VVS for, og hvad kan de hjælpe med?

VVS står for vand, varme og sanitet. Ofte bliver en VVS installatør forvekslet med en blikkenslager.

Generelt set kan man sige, at en blikkenslager udfører arbejde udenfor huset, hvor VVS installatøren vil arbejde indenfor i huset.

De to professioner studerer da også en grunduddannelse sammen, men derefter vil de specialisere sig i hver deres.

Blikkenslagere kan hjælpe dig med facader og tagrender, hvorimod en VVS installatør vil udføre nogle af disse opgaver:

En god tommelfingerregel er, at en VVS-mand vil lave opgaver, der har med vand, varme og sanitet at gøre.

Nogle opgaver kan du selv udføre, mens andre skal der en autoriseret VVS’er til. Det gælder for eksempel ved opgaver, der har med VVS- og elinstallationer at gøre såsom kloak og gas.

Når du får hjælp af en VVS installatør, er det vigtigt, at denne er autoriseret. Du kan finde enhver autoriseret VVS’er på en liste fra Sikkerhedsstyrelsen, der hedder Autorisationsregister. I sidste ende er det dit ansvar som husejer, at dine installationer er lovlige.

Du kan altid kontakte Tekniq, som er VVS’ernes brancheorganisation. De kan hjælpe dig med, om den opgave, du skal have udført, kræver en autoriseret VVS installatør.

vvs priser

Hvilke opgaver kan jeg selv udføre?

Nogle af de opgaver, du ikke skal have en autoriseret VVS’er til at udføre, er:

Dog er der mange, der får en VVS’er til at hjælpe med disse opgaver også, da det kan være et stort ansvar at stå med selv. Det vigtigste er, at du ikke må etablere nye VVS-installationer eller ændre på dem, du allerede har. Med en VVS installatør er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt.

Når det gælder vand-installationer, må du arbejde indtil stophanen, oftest en ballonfix, som muliggør at stoppe vandet til den installation, du arbejder på. Hvis du dermed kan lukke for vandet, må du også gerne:

Du kan læse mere her om, hvilke opgaver du selv må udføre. Igen er det dog rarest at være sikker på, at alting bliver ordnet, som det skal. En VVS installatør vil have den viden og erfaring, der skal til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top