Maler priser - Se pris på malearbejde og FAQ

Få 3 uforpligtende tilbud på malerabejde

Det kan se legende let ud at svinge en malerpensel. Men har man før prøvet at male selv, så ved man også hvor meget arbejde det kræver.

Der skal skrabes og slibes, grundmales, spartles og slibes og males to gange.

Vil du være sikker på et flot og professionelt resultat, så er det derfor langt nemmere at vælge en uddannet maler til jobbet.

Hvad enten du skal flytte fra et sted eller drømmer om et nyt look i stuen, så kan en maler være behjælpelig.

Hvad prisen bliver for det stykke arbejde, der skal gøres, afhænger af flere ting. Både selve arbejdstypen og din geografiske placering spiller ind, så derfor er det en rigtig god ide at indhente flere tilbud, så du kan få en ide om, hvad dit projekt kommer til at koste.

I denne artikel, giver jeg dig svarene på de mest stillede spørgsmål vi får i forbindelse med maler priser og gode råd til, hvad du bør være opmærksom på inden du siger ja til et malertilbud.

Pris: Hvad koster en maler?

Der er mange ting, som maleren tager med i overvejelsen, når han eller hun beregner en pris på malerarbejde.

Hvor stor en overflade der skal males, hvilke overfladetyper der er tale om, og hvor meget forarbejde, det kræver at få gjort væggen klar, har alle betydning for den endelige pris.

Af den grund er det også rigtig svært selv at estimere, hvad en maler koster. Nogle malere tager desuden timepris, mens andre malere udregner en pris pr. m2.

maler priser - hvad koster en maler i timen

Hvad koster en maler i timen?

En malers timepris dækker materialer, administration, løn og mere til. Det varierer derfor fra maler til maler, hvad timeprisen er. Geografien spiller også ind. 

Typisk kan du forvente at skulle betale mellem 250 og 500 kr. i timen ex. moms, hvis din maler udregner sin pris pr. time.

Hvad koster en maler pr. m2?

De fleste malere vælger dog at beregne en malerarbejde pris ud fra arbejdets størrelse. Har du x antal kvadratmeter, der skal males, vil prisen derfor være afhængig af malerens kvadratmeterpris. 

Et fingerpeg på malerpriser er ca. 75-150 kr. pr. m2.

Få 3 gratis tilbud på malerarbejde
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
din maleropgave

100% uforpligtende!

Hvad koster en maler? Priseksempler

Det kan være rart at have en nogenlunde ide om, hvad det koster, før man begynder at hyre en maler. Vi giver her nogle priseksempler på, hvad det kan koste at få malet – men husk at malerarbejde priser afhænger af mange ting, og derfor er de angivne priser meget vejledende.

Hvad koster det at få malet 100 kvm?

Har du et rum med 100 kvadratmeters vægge, koster det omkring 7500 kr. at få malet væggene.

Der kommer yderligere udgifter, hvis der også skal spartles, opsættes filt eller lignende.

Hvad koster det at få malet sin lejlighed?

Et vejledende prisforslag kunne lyde, at en toværelseslejlighed på ca. 50 kvadratmeter koster mellem 7000-10.000 at få malet.

Igen er en maler pris afhængig af mange ting. Hvor stor din lejlighed er, er selvfølgelig afgørende, men også hvor mange værelser du har, og hvor hurtigt opgaven skal udføres.

Andre læste også denne guide til: Maling af lejlighed

Hvad koster det at få malet sin stue?

Skal du have malet både loft og vægge? Eller kun vægge? Og skal stuen bare genopfriskes eller males over i en ny farve? Det er blot nogle af de ting, der har betydning for prisen.

Skal du fx have malet vægge og loft i en stue på 25 kvadratmeter, kan en vejledende pris lyde på ca. 5000 kr. inkl. moms.

Hvad koster det at få malet sit hus?

Hvor stort er dit hus og hvor mange værelse, skal der males?  

For at få malet stue, køkken og tre værelser, kan en pris fx lyde på 20.000 kr. inkl. moms.

Skal du også have malet lofter og paneler, bliver prisen højere, og hvis dit hus er mindre, bliver prisen selvfølgelig lavere.

Sådan laver maleren et tilbud

Når du gerne vil have et tilbud fra en maler, vil maleren i de fleste tilfælde gerne på besøg for at besigtige stedet. Det giver maleren mulighed for at måle op samt se om de overflader, der skal males, har brug for forarbejde.

Hvis tapetet er gammelt eller skadet, er det fx nødvendigt at udbedre det, for at undgå at man kan se alle fejlene efter den nye maling.

Da maler priser afhænger af så mange ting, er det altså lettest for maleren at komme forbi. Desuden giver det dig også mulighed for at udnytte den professionelle malers ekspertise til at stille spørgsmål og få kyndig rådgivning til, hvordan du opnår det bedste resultat. 

Den pris du modtager fra en maler, vil oftest være et tilbud med en fast pris, hvor alle elementer er indregnet. Det er en fordel for dig, da du på forhånd kender til den endelige pris, i modsætning til hvis du blot fik en  timepris – uden at kende det endelige tidsforbrug på forhånd.

For dig er det vigtigt at vide, at maleren også giver en fair pris. Derfor bør du altid indhente mere end et tilbud. Det kan du gøre på 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal beskrive det arbejde, du skal have gjort for at få 3 tilbud og en bedre idé om maler priser.

Fordelen ved at benytte 3byggetilbud er desuden, at de stiller en entreprisegaranti på op til 35.000 kr. for fejl og mangler på arbejde udført for private.

Boligforeninger, selskaber og erhverv er dækket for op til 100.000 kroner.

Der et økonomisk sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der går noget galt under dit bygge- eller renoveringsprojekt eller malerfirmaet skulle gå konkurs inden arbejdet er udført.

Se flere fordele ved 3byggetilbud herunder.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad kan en maler hjælpe dig med?

Her kan du se eksempler på, hvilke opgaver de fleste malere kan udføre:

Find maler i en by nær dig

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.7 / 5. Antal bedømmelser 22

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top

Spar 10-20 % på din maleropgave
ved at indhente flere tilbud

Brug 2 min. på at udfylde en formular. Du får 3 tilbud retur fra godkendte malere, som alle er i konkurrence om at give dig det bedste tilbud. Det er 100% gratis og uforpligtende.

3b_logo

Spar tid og penge

- Find den rette håndværker til dit projekt

Nemt, gratis og uforpligtende

+600.000 formidlede opgaver

Håndværkere i hele landet

Du får 3 tilbud retur fra godkendte firmaer, som alle er i konkurrence om at give dig det bedste tilbud.