Hvad koster en elektriker i timen?

- Se priser, hvordan de kan hjælpe
og hvordan du får det bedste tilbud

Læs med i denne artikel for at få svarene på dine spørgsmål om en elektrikers arbejde og timeprisen for en elektriker.

Vi giver dig gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, inden du siger ja til et elektriker tilbud.

Pris: Hvad koster en elektriker i timen?

Dette spørgsmål er nok meget naturligt ét af dine første spørgsmål. Det kan også hurtigt føles som det vigtigste, men først og fremmest er det vigtigt at få et overblik over, hvad den opgave, du skal have udført, indebærer. 

Prisen på en elektriker varierer meget, alt efter hvilken opgave du skal have udført og opgavens omfang. 

Hvis du har flere ting, der egentlig skal fikses, kan du spare penge ved at slå opgaverne sammen.

Derudover er det klart en fordel at indhente flere tilbud, da prisen vil variere meget fra elektriker til elektriker. 

Dette kommer an på, om det er en lokal elektriker, en lærling eller en montør, hvordan opgaven skal udføres, og hvilke materialer der skal bruges.

En timepris for en elektriker ligger på mellem 350 og 900 kr. inkl. moms.

Dette er eksklusiv eventuelle transportudgifter og p-afgift. Den laveste pris vil typisk være for en lærling, hvor en montørs timepris vil ligge i den dyrere ende af prisskalaen. 

Derudover vil arbejdet oftest blive rundet op. Hvis for eksempel arbejdet tager 45 minutter, vil det blive rundet op til 1 time. Efter den første time regnes der i halve timer.

Få 3 gratis tilbud på elarbejde
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på din el-opgave

100% uforpligtende!

elektriker priser tilbud

Sådan sikrer du dig det billigste tilbud på elarbejde

Når du skal finde en billig elektriker, er det vigtigt, at du finder flere forskellige muligheder for at kunne sammenligne tilbuddene og få den bedste pris.

Når en elektriker skal udføre et arbejde, er det ofte, at han eller hun har brug for at komme ud til dig for at tilse opgaven. Dette vil give dem et overblik over, hvad der skal til, og hvor meget det vil koste. 

Det kommer også an på, hvilke materialer elektrikeren skal bruge til at reparere skaden. 

De kommer ud med deres standard værktøj, men hvis du informerer dem om opgaven inden, ved de, om de skal tage ekstra udstyr med. På den måde kan du ende med at spare penge.

Som nævnt kan prisen variere meget, og derfor er det vigtigt at indhente flere forskellige tilbud, så du kan finde en gennemsnitlig pris og ikke blot går med det første tilbud, du hører om.

Hos 3byggetilbud kan du nemt få 3 gratis tilbud. Det er tidskrævende at skulle researche på flere tilbud, men her sparer du den tid. Du kan altid afslå tilbuddet, hvis du fortryder, og det koster ingenting at få de 3 tilbud.

Det er udelukkende tilbud, der gælder de bedste elektrikere i landet. De bliver anmeldt af tidligere brugere, hvilket vil sige, at du er sikret topkvalitet, når arbejdet skal udføres. 

Det bliver ikke nemmere, og tilmed vil der også findes tilbud blandt lokale elektrikere, så du skal betale mindst muligt i transportudgifter. 

For et godt elektriker tilbud har du altså opskriften her.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad kan en elektriker hjælpe dig med?

Du vil opleve, at du ofte kan få brug for en elektriker. Særligt fordi elektricitet ikke er noget, man selv skal forsøge at lege med. 

Ved mange opgaver vil det være et decideret krav, at en elektriker skal udføre dem. Dette skyldes, at der kan være en høj brandfare ved elinstallationer, som er udført forkert. 

Oftest gælder dette elinstallationer, der er skjult i væggen. Her er det nødvendigt med et sikkert resultat, som er udført af en professionel.

Mange vil også få en elektriker til at tjekke deres elinstallationer, når de flytter ind i et hus.

Tilstandsrapporten vil ikke beskrive elinstallationer, hvormed det kan være godt og betryggende at få en elektriker ud og tjekke op på dem.

Nogle af de opgaver, en elektriker udfører, er følgende:

Måske synes du, at elregningen er alt for høj? Selvom I sørger for at slukke for alle stikkontakter og bruge sparepærer.

Så kan du få hjælp fra en elektriker, der kan hjælpe jer med, hvilke elinstallationer der kan udskiftes til nogle, der er mere tidssvarende.

Hvis du er i tvivl, om en opgave kræver en elektriker, kan du altid kontakte en for at blive klogere.

Hvilke opgaver kræver en autoriseret el-installatør?

En elinstallatør udfører de mere tekniske opgaver både i private hjem, men også i industrien. Det kan være at installere IT, opsætte telefonkabler, udføre installationer til køleskabe eller vaskemaskiner, føre elkabler eller reparere elevatorer. 

Hvis du altså skal have ændret på boligens elinstallation, skal du have fat i en certificeret elinstallatør, som kan hjælpe med netop dette.

Få 3 gratis tilbud på elarbejde

Hvilket el-arbejde må du selv udføre?

Der er jo noget el-arbejde, du godt selv kan udføre. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, hvad du må og ikke må, da det kan gå grueligt galt. Hvis du er i tvivl, skal du altid henvende dig til en elektriker. 

Du må ikke etablere nye elinstallationer eller foretage ændringer på allerede eksisterende elinstallationer. Dette gælder for eksempel stikkontakter, måletavle, halogenlamper og elinstallationer på over 250 volt. 

Du kan læse mere på Sikkerhedsstyrelsen om, hvilke opgaver du selv må udføre, og hvilke du ikke må.

Nogle af de opgaver, du gerne må udføre, kan være at skifte en afbryder, trække ledninger eller skifte en opvaskemaskine. Læs mere på Sikkerhedsstyrelsen for at være på den sikre side.

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top