Ejendomsservice priser - hvad koster det?

- Se fordele, priser, FAQ og alt der er værd at vide

Er I en boligforening, grundejerforening eller virksomhed der ønsker hjælp til at vedligeholde og rengøre ejendommen?

Få store besparelser ved at få ejendomsservice fra ét firma, som kan varetage alle de opgaver, I har brug for hjælp til. 

Læs mere i denne artikel om ejendomsservice priser, og hvad opgaverne kan indebære.

Hvad koster ejendomsservice?

Det vil variere, hvor meget ejendomsservice koster. Det kommer nemlig an på, hvilken form for ejendomsservice du ønsker. Opgaverne kan variere i omfang og omkostning.

Prisen vil afhænge af:

Når du ved, hvilke opgaver du gerne vil have hjælp til, kan du kontakte ejendomsservice firmaer, som kan udarbejde en pris til dig. Det er nemmere for alle parter, når der er noget konkret at tage udgangspunkt i.

ejendomsservice priser

Det bedste, du kan gøre, er at kontakte flere ejendomsservice firmaer og få flere tilbud. Det kan være et stort arbejde selv at opsøge, og derfor kan vi anbefale, at du bruger 3byggetilbuds formular her, som giver dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. På den måde er firmaerne også i konkurrence med hinanden og vil udbede en bedre pris.

Nogle firmaer vil have en fast prissætning på rengøring eller vedligehold af udendørsarealer, og så skal du tilkøbe andre tjenester. Andre firmaer vil have en timepris for alle opgaver, hvormed I nogle gange vil betale over og andre gange under markedsprisen for opgaverne.

Generelt gælder det, at det er billigere at have et firma til at klare alle opgaverne og ikke udlicitere dem til en masse forskellige firmaer. Det vil være en stor besparelse for jer på sigt.

Få 3 tilbud på ejendomsservice
Trustpilot
4.5/5
Vil du have priser
på ejendomsservice?

100% uforpligtende!

Sådan får du den bedste pris på ejendomsservice

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud. På den måde får du en gennemsnitspris på lige præcis din opgave. Her får du kvalitet og god pris. 3byggetilbud benytter sig kun af firmaer, der har fået gode anmeldelser fra kunderne. Derfor er du sikret god kvalitet.

3byggetilbud har formidlet mere end 400.000 opgaver siden 2000 med en succesrate på 98 %. De har meget erfaring på området og vil nemt og hurtigt kunne dirigere dig hen til de firmaer, der vil kunne hjælpe dig.

Det eneste, du skal gøre, er:

Det gør arbejdet meget nemmere for dig! Klik her og få 3 gratis tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 2.758 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er forskellige opgaver, der er med til at vedligeholde ejendomme eller fællesarealer, der hører til ejendommen. Det kan være alt fra opgaver, der skal ordnes hver dag eller årligt.

Mange boligforeninger hyrer ejendomsservice firmaer til at varetage rengøring og vedligehold af bygninger og udendørsarealer. Førhen ansatte man ofte en vicevært til at varetage opgaverne, men i dag er det i større grad udliciteret til ejendomsservice firmaer.

Opgaverne kan bestå af:

Du kan lave en aftale med firmaet om, hvilke opgaver de skal varetage og hvornår. Det er også muligt, at de kan blive kontaktpersoner for lejerne, som kan kontakte dem i tilfælde af vedligeholdelses- eller serviceopgaver.

Mange vil udlicitere opgaverne til forskellige firmaer. Rengøring til et rengøringsfirma og vedligeholdelsesarbejde til tømrere eller andre håndværkere. Ved at samle alle opgaver hos et ejendomsservice firma bliver det både nemmere og billigere for jer.

Først og fremmest skal I finde ud af, hvad jeres behov er, og hvilke opgaver I ønsker løst. Når det er gjort, kan I kontakte et ejendomsservice firma for at høre, om de kan varetage alle opgaverne. Desuden kan de nemmere give jer et præcist tilbud på jeres opgave og de tjenester, I ønsker.

Hvis firmaet ikke selv kan fuldføre alle opgaver, kan de indgå i et samarbejde med et andet firma. Det bliver nemmere for dig, at du ikke skal kontakte en masse forskellige virksomheder, men at ejendomsservice firmaet gør det for dig hvis nødvendigt.

Hvad er fordelene ved ejendomsservice?

Ejendommen skal gerne vedligeholdes og se præsentabel ud. Det gør, at alle beboere føler sig godt tilpas. Desuden er det vigtigt at vedligeholde både indendørs og udendørs arealer, så du ikke pludselig står med en stor opgave på sigt, fordi du ikke løbende har fået bygningen eller arealet vedligeholdt.

Fordelene ved at booke ét ejendomsservice firma er blandt andet:

Det er en god idé at benytte dig af 3byggetilbuds tjeneste, hvor du får 3 gratis tilbud, som du kan vælge mellem. Det gør, at firmaerne er i direkte konkurrence, og du kan vælge den pris, du synes bedst om. Priserne er baserede på din specifikke opgave.

Få 3 tilbud på ejendomsservice

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top