Nyt tag i Vejle – Se tagdækkere, priser og sammenlign tilbud

Bor du i Vejle og har brug for hjælp til tagdækning? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse om priser på tagdækning, hvad en tagdækker kan hjælpe med, og hvilken tagbelægning du kan vælge. 

Få 3 tilbud på nyt tag i Vejle
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på nyt tag i Vejle

100% uforpligtende!

nyt tag vejle

Liste med tagdækkere i Vejle

MM-Tag ApS

Vejle-Egnens Tømrer- & Snedkerfirma ApS

Vejle Byg & Montage ApS

Tønnes & Ulstrup A/S

CJ-Tag Aps

KRM Byg ApS

Søndermarkens Tagdækning ApS

A-tag

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag fra tagdækkere i Vejle

Hvordan får du den bedste pris på tagdækning i Vejle? Uden at gå på kompromis med kvaliteten? Du får den bedste pris ved at indhente flere tilbud. Det kan du nemt gøre hos 3byggetilbud.dk, som formidler kontakten mellem dig og tre leverandører. Du får 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det giver dig et bedre billede af, hvad din pris vil være.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mener, at det er muligt at spare 10-15 % ved at indhente flere tilbud. På den måde er du også bedre stillet til evt. at forhandle om prisen. Prisen kan genberegnes ud fra tidsfrist, rabat på materialer osv. I Danmark er vi ikke vant til at prutte om prisen – men det farligste, der kan ske, er, at du ikke får den pris, du ønsker. Hvem ved – måske får du en bedre pris?

Hos 3byggetilbud får du nemt flere tilbud. Du skal blot:

Klik her og få 3 gratis tilbud på nyt tag i Vejle

3byggetilbud har kontakt til kompetente tagdækkere. Via et intern feedback system vurderer de håndværkerne i forhold til tidligere kunders tilbagemeldinger. Derfor vælger de kun at arbejde med de bedste. 

3byggetilbud scorer 4,5/5 stjerner på Trustpilot, hvilket viser stor tilfredshed fra kundernes side. De har en lang erfaring med at formidle byggeopgaver – faktisk over 400.000 siden 2000.

Du kan nemt bruge 3byggetilbud til at sammenligne priser på tagfirmaer i Vejle og derefter vælge den bedste pris.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.500 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Pris på nyt tag i Vejle - Hvilke faktorer spiller ind?

Prisen vil være meget individuel, fordi der er flere faktorer, der spiller ind på prisen.

Din pris på taget vil derfor være influeret af, hvilke ønsker du har. Det kan være en god idé at tale med en fagmand om dine ønsker og høre, hvad der kan lade sig gøre.

Kræver den tagbelægning, du ønsker, undertag? Kan husets konstruktion bære den tagbelægning, du drømmer om? Og er der regler i lokalplanen, der kan påvirke dit valg? En fagmand kan hjælpe dig med de store beslutninger.

TagtypePris
Ståltagfra 800 kr. pr. m2
Bølgeeternit800 -1.000 kr. pr. m2
Tagpap500 - 1.000 kr. pr. m2
Skifereternit1.700-2.000 kr. pr. m2
Tegltag1.500 - 2.200 kr. pr. m2
Betontag1.400 - 2.000 kr. pr. m2
Naturskifer1.000 - 2.000 kr. pr. m2

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Er du i tvivl om, om du skal have et nyt tag, eller om du kan nøjes med at få det gamle renoveret? Du kan spare penge ved en tagrenovering, men på den anden side kan det være, du kan spare penge på sigt, hvis du skifter taget nu i stedet for at renovere det og blive nødsaget til at skifte det nogle få år senere. Derfor er det oplagt at få et gratis tagtjek.

Med et gratis tagtjek kan en fagmand give en vurdering af dit tag, og hvilket stand det er i. Det kan give dig et godt fingerpeg om, hvorvidt det skal skiftes, eller om det kan nøjes med at blive renoveret. Du får en rapport over tagets tilstand, og du kan tale med fagmanden om dine ønsker for taget og høre, hvad der kan lade sig gøre.

Få gratis tagtjek i Vejle

Tagbelægning – hvilken skal man vælge?

Der findes forskellige tagbelægninger, som varierer i pris, udseende og egenskaber. Du kan læse om nogle af de mest populære tagbelægninger i Vejle her:

Tegltag: Det mest traditionelle og brugte tag i Danmark. Du får tegl i både rød, sort og brun. Teglbelægningen er en af de dyreste, men det holder også op til 70 år. Tegl kræver undertag, så det skal medregnes i budgettet.

Ståltag: Tagtypen er en af de mest populære, og det skyldes måske særligt, at det er billigere end tegl, men kan ligne tegl. Du får 30-40 års garanti på ståltag, og man regner med, det kan holde op til 50 år. Du kan lægge ståltag på dit gamle tag, hvilket du kan spare en del penge ved.

Naturskifer: Tagtypen kan holde i op til 100 år, og det kræver meget lidt vedligeholdelse. Naturskifer er en tung tagtype, så ikke alle konstruktioner kan holde til det. Det er også en dyrere tagbelægning.

Tagpap: Tagpap er billigt, men holder også kun omkring 30-50 år. Det er ideelt til et skur eller til dig, hvis tag er fuld af indhak og hjørner. Tagpap kan nemlig nemt skæres til. Tagtypen kræver desuden undertag.

Bølgeeternit: Et eternittag er tagtypen er i den billige ende, men det holder også kun op imod 30 år. Førhen var der asbest i taget, hvilket er sundhedsskadeligt, det er der dog ikke mere.

Zink: Et zinktag er utroligt holdbart med op til 70-100 år. Det kan lægges på taghældninger ned til 5 grader, hvilket kan være en fordel. Det er i den dyrere ende af prisskalaen, og det kræver undertag.

Gode råd til valg af tagdækker i Vejle

Her får du nogle gode råd til at finde en kompetent tagdækker i Vejle.

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i Vejle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top