Nyt tag på Sjælland – Se tagfirmaer, priser og sammenlign tilbud

Nyt tag på Sjælland

– Her kan du finde tagfirmaer, se priser og hvordan du sikrer det bedste tilbud

Skal du have nyt tag? Der er mange overvejelser at gøre sig inden. Vi besvarer dine spørgsmål i artiklen og hjælper dig med at finde et godt tagfirma på Sjælland.

Få 3 tilbud på nyt tag på Sjælland
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
nyt tag på Sjælland

100% uforpligtende!

Liste med tagfirmaer på Sjælland

Dansk Tagkompagni ApS

Phønix Tag Nordsjælland A/S

Jydsk Tagteknik A/S

Steen's Tagdækning

Vipperød Tagdækning ApS

Midt- & Vestsjællands Tagdækning Aps

Fatoca Tagdækning ApS

B J Tagdækning

Albrecht Tagdækning

Mj tagentreprise ApS

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag fra tagfirmaer på Sjælland

Hvordan får du den bedste pris på en håndværker? Det er vigtigt at indhente flere tilbud. Du kan gå glip af store besparelser, hvis du ikke får flere tilbud. Faktisk kan du spare op til 20-30 % på din opgave. I Danmark er vi ikke vant til at forhandle om prisen, eller at der kan være flere priser på én ydelse. 

Når det handler om en stor opgave som nyt tag, er det vigtigt at forhandle om prisen. Desuden vil priserne se forskellige ud, fordi det handler om din individuelle opgave, så der ligger ikke nogen fast pris på opgaven. Ved at få flere tilbud får du en gennemsnitlig pris, du kan sammenligne ud fra. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mener, at det er muligt at presse en håndværker 10-15 % ned i pris ved at indhente flere tilbud.

Få 3 gratis tilbud fra tagfirmaer på Sjælland fra 3byggetilbud. Du slipper for arbejdet med at researche på priser, og kvit og frit får du 3 priser, du kan sammenligne mellem. Hvis du ikke ønsker et af tilbuddene, afslår du bare.

Hvad er fordelene ved 3byggetilbud? Du får entreprisegaranti på 30.000 for private og 100.000 for erhverv. 3byggetilbud har formidlet kontakten mellem leverandør og modtager siden 2000. De har formidlet 501.000 opgaver og har derfor lang erfaring og masser af netværk.

De bruger nogle af Danmarks bedste håndværkere, som altid bliver vurderet ud fra tidligere kunders oplevelser via et internt system. Det betyder, at du er sikker på, at det er en godkendt håndværker, du får kontakt til. 3byggetilbud har fået 4,5 stjerner på Trustpilot, hvilket viser kundernes store tilfredshed. Det er baseret på næsten 2.000 anmeldelser.

Klik her og få 3 tilbud gratis fra tagfirmaer Sjælland

Processen foregår på følgende måde:

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Pris på nyt tag på Sjælland - Hvilke faktorer spiller ind?

Prisen kan variere meget på et nyt tag på Sjælland. Det skyldes forskellige faktorer, som blandt andre:

Hvad koster et nyt tag pr. m2? Priserne varierer som sagt, men de forskellige tagbelægninger vil koste omkring følgende beløb:

TagtypePris
Ståltagfra 800 kr. pr. m2
Bølgeeternit800 -1.000 kr. pr. m2
Tagpap500 - 1.000 kr. pr. m2
Skifereternit1.700-2.000 kr. pr. m2
Tegltag1.500 - 2.200 kr. pr. m2
Betontag1.400 - 2.000 kr. pr. m2
Naturskifer1.000 - 2.000 kr. pr. m2

Prisen vil variere ud fra dine ønsker. Du kan altid tage en snak med en fagmand, som kan se på taget, og I kan tale om dine ønsker. Det er vigtigt at tale igennem, om det, du ønsker, overhovedet er muligt. Måske kan din tagkonstruktion ikke bære den type tag, du gerne vil have. Det vil en fagmand kunne oplyse dig om. Det er også vigtigt, at taget passer i det arkitektoniske udtryk til resten af huset, og måske er der regler i lokalplanen for, hvordan det skal passe ind i nabolaget.

Du kan få et uforpligtende og gratis tagtjek, hvor du kan få udarbejdet en rapport over tagets tilstand. Du kan også tale med fagmanden om dine ønsker og høre, hvad der kan lade sig gøre.

Andre læste også denne guide til: Nyt tag

Få gratis tagtjek på Sjælland

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Det kan være meget svært selv at afgøre, om taget skal skiftes, eller om du skal renovere det gamle. Det er klart, at det er billigst at renovere det gamle, men kan det betale sig på sigt? Der er ingen grund til at få taget renoveret, hvis det skal skiftes om 5 år.

Det er altid en god idé med et gratis tagtjek, hvor en professionel kan vurdere taget. Hvis taget er meget slidt, vil en reparation af taget ikke kunne betale sig. Men det kan også vise sig, at selve taget er i fin stand, måske er det bare nogle løse tagsten, der skal fikses.

Du kan få en tagrenovering, hvor taget bliver renset og malet. Det kan forlænge tagets levetid nogle år. Dog kan det ikke betale sig, hvis taget er for gammelt og slidt. Så er der ingen vej udenom, og du må have udskiftet hele taget.

nyt tag tagfirma sjaelland

Tagbelægning – hvilken skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer tagbelægning. Du vil uden tvivl kunne finde en, der passer til dine ønsker. Nogle af de mest populære tagtyper på Sjælland er:

Ståltag: Ståltag er en meget populær tagbelægning i dag. De fleste ståltag har en galvaniseret stålkerne og kan så være overfladebehandlet forskelligt. Der er 20-40 års garanti på ståltag, alt efter hvilken forhandler du vælger. Levetiden kan være alt mellem 50-80 år. Ståltag er modstandsdygtigt over for vind og vejr og får patina med tiden. Det kan lægges ovenpå det gamle tag, og det er en billigere type tagbelægning.

Tegltag: Tegltag ses på de fleste danske huse. Tegl kan både være rødt, sort, brunt osv. Tegltag er et af de dyrere tagbelægninger, men til gengæld kan det også holde op imod 70 år. Farven vil ikke falme med årene, og taget er et mere miljøbevidst valg, da tegl ikke indeholder tilsætningsstoffer. Du skal være opmærksom på, at det kræver undertag at få tegltag.

Tagpaptag: Tagpaptag er tagpap, der vil blive brændt fast på en plade eller sættes fast på en bræddebeklædning ovenpå tagspærene. Tagpap er ideelt til dig, der har et arkitektonisk udfordret hus med særlige former, da tagpap er meget bøjeligt. Tagpap kan holde op til 50 år, og det er en billigere type tagbelægning. Du skal have et fast underlag under tagbelægningen.

Bølgeeternit: Bølgeeternit var meget populært i 60’erne og 70’erne. Det kan stå gennem adskillige klimaforhold, hvorfor det kan bruges overalt i Danmark. Førhen var der asbest i taget, det er der ikke mere. Asbest er sundhedsskadeligt, derfor er det nu forbudt. Bølgeeternit er nærmest vedligeholdelsesfrit, behøver ikke undertag og kan lægges på alle hustyper. Det er en billigere tagbelægning, men holder så også kun i 20-30 år.

Naturskifer: Naturskifer er et naturligt byggemateriale. Man har brugt det i flere århundreder. Naturskifer er ideelt til et moderne byggeri, hvor det har et super flot udseende. Det er populært, da det kan holde op til 100 år, kræver lidt vedligeholdelse og er meget slidstærkt. Desuden er det et miljøvenligt materiale. Det er derfor også en dyrere form for tagbelægning, og det er et tungere tag, så tagkonstruktionen skal kunne holde til det.

Zink tag: Et zinktag er blevet meget populært. Dels fordi det er vand- og vindtæt, det kan nemt formes til udfordrende konstruktioner, og det kan holde i op til 70-100 år. Det kan lægges på taghældninger ned til 5 grader. Det kræver dog et fast underlag, og det er lidt dyrt at få monteret.

Få 3 tilbud på nyt tag på Sjælland

Gode råd til valg af tagfirma på Sjælland

Når du skal have nyt tag på Sjælland, er det vigtigt, at du finder et tagfirma Sjælland, der er til at stole på. Du ønsker naturligvis den bedste pris, men arbejdet skal også være ordentligt udført, så taget holder så mange år som overhovedet muligt. Hvis ikke taget er lagt ordentligt, kan det formindske tagets levetid.

Du kan følge denne tjekliste, når du researcher:

Få 3 tilbud på nyt tag på Sjælland

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top