Nyt tag i Roskilde – Se tagdækkere, priser og alt du bør vide

Nyt tag i Roskilde

– Se firmaer, priser og alt du bør vide om tagdækning

Skal du have nyt tag og bor i Roskilde? Et nyt tag er en stor investering, og du skal gerne være sikker på at finde en dygtig tagdækker til at hjælpe dig.

Vi guider dig til, hvordan du finder det bedste tilbud, og samtidig finder tagdækning i Roskilde, der er i høj kvalitet.

Få 3 tilbud på nyt tag i Roskilde
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
nyt tag i Roskilde

100% uforpligtende!

nyt tag roskilde

Firmaer med speciale i tagdækning i Roskilde

Falk Tag & Facade

B.N. Tagservice

Fixmittag.dk

Mr Tagdækning

Tækkemand Mads Hetoft

Tømrermester Martin Sivertsen

Tømrerfirmaet Bakkegården ApS

Lorentzen Entreprise

Sådan sikrer du et godt tilbud på et nyt tag i Roskilde

Hvordan får du den bedste pris på dit nye tag? Indhent flere tilbud og få en bedre idé om dit kommende tag. Du kan få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.

Det foregår nemt ved, at du indsender en beskrivelse af dine ønsker for dit tag, og du vil blive ringet op med 3 forskellige tilbud, du kan vælge mellem eller afslå.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mener, at køberen kan presse tagdækkeren 10-15 % ned i pris ved at indhente flere tilbud. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og genberegne faktorer såsom tidsfrist, materiale rabat og andre serviceydelser.

Undgå ikke forhandlingen. Det værste, der kan ske, er at få et nej. Det bedste, der kan ske, er, at du får et billigere tag. Vi danskere er ikke så vant til at forhandle om pris, men i tilfælde af nyt tag giver det mening.

Processen hos 3byggetilbud foregår på følgende måde:

3byggetilbud har siden år 2000 formidlet mere end 400.000 opgaver med en succesrate på 98 %. De sikrer tilfredse kunder ved, at alle håndværkere bliver vurderet ud fra tidligere kunders oplevelser. Du er garanteret, at kun de bedste bliver brugt.

Desuden har de et bredt netværk af tagdækkere i hele landet. De har kontakt med flere tagdækkere i Roskilde. Det er uforpligtende, så du er ikke bundet til at gå med et af tilbuddene.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.700 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad koster et nyt tag i Roskilde?

Et nyt tag i Roskilde er dyrt. Der er ingen vej udenom. Du kan dog gøre det billigere ved som sagt at indhente flere tilbud og forhandle om prisen. Når du indhenter flere tilbud, får du også priser, der er konkrete for netop dit kommende tag.

Prisen vil variere, da forskellige faktorer spiller ind.

Det kan være:

Når du har besluttet dig for hvilken tagtype, og du er afklaret med de forskellige spørgsmål, kan du indhente tilbud. På den måde får du en konkret pris, som gælder din situation.

Gode råd til valg af tagtype

Der findes forskellige tagtyper, som vil variere i pris, udseende og levetid. Når du skal vælge din kommende tagbelægning, skal du overveje, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der vil passe både praktisk og æstetisk til huset. 

Du skal være opmærksom på, at der kan være regler i lokalplanen for, hvilken tagtype du må eller ikke må vælge. Tal altid med en fagmand om dine ønsker, og om det kan lade sig gøre.

De mest populære tagtyper er:

Tegl

Stål

Naturskifer

Bølgeeternit

Tagpap

Zink

Der er forskellige faktorer at overveje, når du skal vælge dit kommende tag. Nogle af tagtyperne er tunge, og ikke alle konstruktioner kan bære det. Tegl, tagpap og zink kræver undertag, hvilket skal lægges oveni prisen.

Ståltag kan lægges på dit gamle tag, hvilket kan være en besparelse. Igen kan det anbefales at tale med en professionel, som kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

Nyt tag eller nøjes med en renovering af det gamle?

Renovering af dit gamle tag vil naturligvis ikke koste så meget som et nyt tag. Derfor vil det være en stor besparelse nu at få taget renoveret fremfor udskiftet. Dog er det ikke sikkert, at det kan betale sig på sigt.

Hvis dit tag er slidt og alligevel skal skiftes ud om 3-10 år, kan du lige så godt få udskiftet det med det samme.

For at få hjælp til den vurdering kan vi anbefale et gratis tagtjek. Med et gratis tagtjek kommer en fagmand og beser taget.

Vedkommende vil udarbejde en rapport over tagets tilstand, og I kan tale sammen om, hvorvidt en udskiftning er nødvendig, eller om du kan nøjes med at få taget renoveret.

Få gratis tagtjek i Roskilde

Tips til valg af den rette tagdækker i Roskilde

Når du skal finde en tagdækker i Roskilde, der udfører et godt stykke arbejde, kan du gennemgå vores liste.

Find lokal firmaer med speciale i tagdækning herunder på kortet. 

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i Roskilde

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.7 / 5. Antal bedømmelser 7

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top