Nyt tag i Randers – Se tagfirmaer, priser og sammenlign tilbud

Nyt tag i Randers – Se tagfirmaer, priser og sammenlign tilbud

Et nyt tag er en stor investering, og der følger mange overvejelser med.

Vi forsøger at besvare alle dine spørgsmål, og hvordan du får den bedste pris og finder et godt tagfirma i Randers.

Få 3 tilbud på nyt tag i Randers
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
på nyt tag i Randers

100% uforpligtende!

nyt tag randers

Lokale tagfirmaer i Randers

Kronjyllands Tagteknik ApS

J.S.Tagdækning

Dalsgaard Tagdækning

Madsens Tagrenovering

Mh Tagdækning

Østjysk Tække- & Tømrerfirma

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag fra tagfirmaer i Randers

Når du skal investere i et nyt tag, er det relevant at få en god pris. Et nyt tag er i forvejen dyrt, så hvordan får du den bedste pris på en håndværker? 

Det vigtigste råd er at indhente flere tilbud. På den måde kan du få store besparelser og faktisk spare op til 20-30 % på din opgave. Vi danskere bruger ikke rigtig at forhandle om prisen, og vi er vant til en fast pris. 

Et nyt tag er en stor opgave, og der vil være flere priser på opgaven. Derfor kan du også godt forhandle om prisen. Når du får flere tilbud, kan du se, hvad gennemsnitsprisen er på lige præcis din specifikke opgave. Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan du forhandle en håndværker 10-15 % ned i pris ved at få flere tilbud.

Gør det nemt for dig selv og få 3 gratis tilbud fra tagfirmaer i Randers. Du sparer tid og penge, og du får 3 tilbud, der er uforpligtende. Klik her for at få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.

Hvem er 3byggetilbud? Virksomheden har formidlet mere end 400.000 byggeopgaver siden år 2000. De giver dig en entreprisegaranti på 30.000, og de har et bredt netværk af håndværkere i hele Danmark. Du finder dermed nemt et tagfirma i Randers. Kunderne vurderer håndværkerne, hvorfor kun de bedste bliver brugt. Med 4,5 stjerner på Trustpilot er det tydeligt, at kunderne er meget tilfredse. Det er baseret på mere end 2.700 anmeldelser.

Når du modtager hjælp fra 3byggetilbud, fungerer det således:

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.700 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Pris på nyt tag i Randers - Hvad spiller ind?

Det er ikke muligt at sige en fast pris på nyt tag i Randers, da det kommer an på forskellige faktorer:

Prisen vil derfor være fastsat efter dine ønsker. Det kan anbefales at tage en uforpligtende snak med en fagmand, som kan se på taget og tage dine ønsker i betragtning.

Måske er dine ønsker ikke mulige i forhold til det slags hus, du har. Det kan være, at den tagtype, du ønsker, er for tung til huset. Fagmanden vil give dig gode råd, som kan være afgørende.

Et gratis tagtjek er altid at foretrække, hvor du også kan få udarbejdet en rapport over tagets tilstand. Her kan du også nævne dine ønsker for fagmanden og høre, om det kan lade sig gøre.

Få gratis tagtjek i Randers

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Er du i tvivl om, om du skal have et nyt tag, eller om du kan nøjes med at få det gamle renoveret? Du kan spare penge ved en tagrenovering, men på den anden side kan det være, du kan spare penge på sigt, hvis du skifter taget nu i stedet for at renovere det og blive nødsaget til at skifte det nogle få år senere. Derfor er det oplagt at få et gratis tagtjek.

Med et gratis tagtjek kan en fagmand give en vurdering af dit tag, og hvilket stand det er i. Det kan give dig et godt fingerpeg om, hvorvidt det skal skiftes, eller om det kan nøjes med at blive renoveret. Du får en rapport over tagets tilstand, og du kan tale med fagmanden om dine ønsker for taget og høre, hvad der kan lade sig gøre.

Tagbelægning – hvilke muligheder er der?

Det kan være svært at vælge tagbelægning, for der findes mange forskellige. Her kan du læse mere om nogle af de populære tagtyper i Randers:

Ståltag: Ståltag er en moderne og populær tagtype. Der er som regel 20-40 års garanti på ståltag, og de kan holde op til 50-80 år. Stål er modstandsdygtigt og vil få patina med tiden. Du kan lægge det ovenpå dit gamle tag, hvilket er en måde at spare penge på.

Tegltag: Tegltag er den mest traditionelle tagtype i Danmark. Det er mest brugt i rød og sort, men findes også i brun og andre farver. Tegl er i den dyre ende, men det kan også holde op til 70 år, og farven falmer ikke, så det forbliver pænt i lang tid. Det kræver undertag.

Tagpaptag: Tagpaptag bruges ofte til tage, der har mange krummelurer, hjørner, kanter og vinduer. Det er nemlig nemt at forme. Tagpap holder i op til 50 år, og det er en billig form for tagtype. Det kræver et fast underlag under tagbelægningen.

Bølgeeternit: Bølgeeternit er et nemt tag på den måde, at det kræver nærmest ingen vedligeholdelse. Det er modstandsdygtigt over for det danske vejr, og det kan lægges på alle hustyper. Det er billigt, men holder også kun i 20-30 år.

Naturskifer: Naturskifer har et flot udseende, særligt til moderne byggeri. Det kan holde op til 100 år og er meget slidstærkt. Det er miljøvenligt, hvilket også gør det til en dyrere tagbelægning. Det er en tung tagtype, som derfor ikke kan lægges på alle slags huse.

Zinktag: Zink kan bruges til arkitektonisk udfordrede tage, og det holder i op mod 70-100 år. Det kan lægges på taghældninger ned til 5 grader. Det er i den dyrere ende, og det kræver fast underlag.

TagtypePris
Ståltagfra 800 kr. pr. m2
Bølgeeternit800 -1.000 kr. pr. m2
Tagpap500 - 1.000 kr. pr. m2
Skifereternit1.700-2.000 kr. pr. m2
Tegltag1.500 - 2.200 kr. pr. m2
Betontag1.400 - 2.000 kr. pr. m2
Naturskifer1.000 - 2.000 kr. pr. m2

Gode råd til valg af tagfirma i Randers

Når du skal have nyt tag i Randers, skal du finde et tagfirma, som er troværdige. Prisen skal være god, men du skal heller ikke gå på kompromis med kvaliteten. Taget skal gerne holde så mange år som overhovedet muligt. Du kan gennemgå denne liste, inden du vælger et tagfirma i Randers:

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i Randers

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.8 / 5. Antal bedømmelser 5

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top