Nyt tag Nordsjælland - Se tagdækkere, priser og sammenlign tilbud

Bor du på Nordsjælland og skal have nyt tag? Så kan du læse med i denne artikel, hvor vi guider dig til den bedste pris på nyt tag i dit lokalområde og hjælper dig med at finde en tagdækker.

Få 3 tilbud på nyt tag i Nordsjælland
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
nyt tag i Nordsjælland

100% uforpligtende!

nyt tag nordsjaelland

Liste med tagdækkere i Nordsjælland

Gribskov Tagdækning

Nordtag A/S

TK Tag & Byg

Tømrer & Tagdækker Firmaet Gilleleje

Mikkel Skipper Hansen - Tækkemand

MV Tag & Byg

Tagdækning & tømrer j jørgensen byg

Hn Tagentreprise ApS

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag fra tagfirmaer i Nordsjælland

Når du skal have nyt tag, er du naturligvis interesseret i at få en god pris. Et nyt tag er en stor investering, og uanset hvilken tagtype du vælger, koster det en del. Derfor er det vigtigt at indhente flere tilbud. Du kan nemlig gå glip af store besparelser, hvis du ikke får flere tilbud. Faktisk kan du spare op til 20-30 % på dit nye tag.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mener, at man kan presse en håndværker 10-15 % ned i pris. I Danmark er vi ikke vant til og ikke så komfortable med at prutte om prisen. Det kan dog betale sig, når det drejer sig om så store opgaver som et nyt tag. Ved at få flere tilbud kan du sammenligne priserne imellem, og det gør dig bedre rustet til at forhandle om prisen.

Du kan slippe for besværet med at researche dig frem til tagdækkere på Nordsjælland. Hvordan? Få 3 gratis tilbud fra tagfirmaer på Nordsjælland fra 3byggetilbud. Du får 3 priser, du kan sammenligne mellem, og du kan altid afslå tilbuddene, hvis du ikke ønsker dem.

3byggetilbud.dk har formidlet over 500.000 opgaver mellem leverandør og kunde siden år 2000. Nogle af fordelene ved 3byggetilbud er:

Klik her og få 3 gratis tilbud på nyt tag Nordsjælland

Når du beslutter dig for at kontakte 3byggetilbud, foregår det på følgende måde:

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.500 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Pris på nyt tag i Nordsjælland - Hvad spiller ind?

Prisen kan variere meget på nyt tag i Nordsjælland. Det kommer an på dine ønsker i forhold til taget, og hvad der er muligt for huset og husets konstruktion, hvis du skal have udskiftet dit tag.

Prisen vil dermed komme an på dine ønsker for dit nye tag. Det er en god idé at søge rådgivning fra en fagmand, som kan komme og bese huset og tale med dig om, hvad der er muligt. Det kan være, at du ønsker dig et tegltag, men at det er for tungt til din tagkonstruktion.

Derfor er det vigtigt, at du taler dine ønsker igennem med en fagmand først. Det nye tag, du vælger, skal gerne passe til resten af huset og stemme overens med lokalplaner.

Det er muligt at få et gratis og uforpligtende tagtjek, hvor du får udarbejdet en rapport over tagets tilstand.

TagtypePris
Ståltagfra 800 kr. pr. m2
Bølgeeternit800 -1.000 kr. pr. m2
Tagpap500 - 1.000 kr. pr. m2
Skifereternit1.700-2.000 kr. pr. m2
Tegltag1.500 - 2.200 kr. pr. m2
Betontag1.400 - 2.000 kr. pr. m2
Naturskifer1.000 - 2.000 kr. pr. m2

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Skal dit tag skiftes, eller kan du nøjes med at renovere det? Det kan være en stor besparelse at renovere taget i stedet for at skifte det helt ud.

Hvis taget er slidt, kan det dog ikke betale sig, fordi du alligevel vil skulle skifte det om få år. Det er dermed en afregning af, hvad der kan betale sig på sigt. Det kan en fagmand hjælpe dig med at vurdere.

Med et gratis tagtjek kan du få en professionel vurdering. Du vil få en rapport, hvor du kan se eventuelle skader på dit tag. I kan tale sammen om, hvad der vil være det bedste at gøre.

Få gratis tagtjek i Nordsjælland

Tagbelægning – hvilken skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer tagbelægning. Du vil uden tvivl kunne finde en, der passer til dine ønsker.

Nogle af de mest populære tagtyper i Nordsjælland er:

Ståltag: Ståltag er meget populært, og det har mange fordele. Det kan se ud som tegltag, men det er billigere end tegltag. Du kan få 30-40 års garanti på ståltag, det er et miljøvenligt valg, og det er meget holdbart. Levetiden kan også være op til 50+ år. Du kan lægge det på dit gamle tag, hvilket der kan være en stor besparelse i.

Tegltag: Tegltag er nok muligvis stadigvæk det mest populære tag i Danmark. Det kan være i farverne rød, sort, brun. Det er en dyrere tagbelægning, men til gengæld kan det holde op imod 70 år. Farven på tegl vil ikke falme med årene, så det vil have et pænt udseende mange år fremover. Et tegltag kræver undertag, så det skal du tænke med i dine beregninger.

Tagpap: Tagpap egner sig godt til dig, der har et tag, der er arkitektonisk udfordret. Det kan nemt skæres til og rettes efter de krummeluer, der kan være på dit tag. Et tagpaptag kan holde i 30-50 år, hvilket også gør det til en billig løsning. Du skal dog være opmærksom på, at det skal skiftes tidligere end andre tagbelægninger. Tagpap kræver et undertag.

Bølgeeternit: Bølgeeternit var meget populært i 60’erne og 70’erne. Det kan stå gennem adskillige klimaforhold, hvorfor det kan bruges overalt i Danmark. Førhen var der asbest i taget, det er der ikke mere. Asbest er sundhedsskadeligt, derfor er det nu forbudt. Tagbelægningen er en af de billigere løsninger, men det kan så også kun holde op mod 30 år.

Naturskifer: Naturskifter er et materiale, man har brugt i århundreder. Det har et flot udseende og er et populært valg. Det kan holde op til 100 år, hvis man er heldig, og det kræver minimal vedligeholdelse. Det er i den dyrere ende af skalaen, og det er et tungt tag, så du skal være sikker på, at husets konstruktion kan holde til det.

Zink: Et zinktag kan holde op til 70-100 år og lægges på taghældninger ned til 5 grader. Det er meget modstandsdygtigt over for vind og vejr. Det er et af de dyrere tagbelægninger, og det kræver et undertag.

Gode råd til valg af tagfirma i Nordsjælland

Når du skal have nyt tag, er det vigtigt, at du finder et tagfirma, som kan være med til at realisere dine drømme. Samtidig skal de være til at stole på. Det er en stor opgave, du lægger i deres hænder. Taget skal lægges korrekt på, så det kan holde så mange år som muligt.

Når du skal finde et tagfirma, kan du følge nogle af vores råd:

Få 3 tilbud på nyt tag i Nordsjælland

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top