Nyt tag i Herning

– Se tagdækkere, priser og alt hvad du ellers bør vide

Et nyt tag er nødvendigt for dig, der bygger selv, men et tag har også en udløbsdato. Hvis dit tag er blevet slidt og skal skiftes, skal du have et nyt.

Det er en stor investering, men til gengæld kan taget holde i mange år fremover, hvis det bliver lagt korrekt.

Vi hjælper dig til, hvordan du finder den bedste pris på en tagdækker i Herning.

Få 3 tilbud på nyt tag i Herning
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
et nyt tag i Herning

100% uforpligtende!

nyt tag herning

Se listen med tagdækkere i Herning og omegn

Tømrermester Søren Brødsgaard

Lind Tagdækning ApS

Tækkefirmaet Kim Andersen

Hj Tagservice

Højers Tagdækning

Ikast Tagdækning

Tæt Tagdækning

Sørens Tagdækning

Få en god pris på dit nye tag i Herning

Når du skal have et nyt tag, er det bedst at gå med en lokal tagdækker i Herning. Det skyldes, at du dermed slipper for at betale transportudgifter. Hvis der senere hen er justeringer, der skal laves, kan tagdækkeren nemt komme forbi og fikse det.

For at få den bedste pris er det vigtigt, at du indhenter flere tilbud. Du får et bedre billede af netop din pris, da priserne på nye tag kan variere. Det gør dig også bedre rustet til at forhandle med tagdækkeren om prisen.

Du hørte rigtigt – vi er ikke vant til at forhandle om prisen i Danmark, men når det gælder et nyt tag, er det helt reelt. Du kan spare 10-15 % ved at presse tagdækkeren ned i pris.

Når du får flere tilbud, kan du også vælge det, du synes bedst om. Du slipper for at indhente tilbuddene selv ved at få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.

De er specialister i at matche dig som kunde med den helt rette tagdækker. De benytter sig af lokale tagdækkere, og de bruger kun dem, der har fået gode anmeldelser af tidligere kunder.

Det er super nemt for dig, og du er sikret god kvalitet. Klik her for at få 3 gratis tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.700 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad koster et nyt tag egentlig?

Et nyt tag kan som sagt variere i pris. Vil du have tegltag, der kræver undertag, eller vil du have tagpap, som er en billigere løsning, men ikke holder lige så længe?

Der er mange variabler at tage hensyn til. Du kan tale med en professionel om, hvad der er muligt i forhold til dit hus, og hvad der er lovligt i forhold til lokalplaner. Det giver dig et bedre billede af, hvad du kan vælge ud fra.

Du skal blandt andet overveje:

Det er nogle af de faktorer, du skal tage stilling til. Når du har gjort det, er du bedre rustet til at bede om en pris.

Kan du nøjes med en renovering af det gamle tag?

I nogle tilfælde kan det betale sig at få taget renoveret fremfor at udskifte det. Måske kan taget holde i mange år endnu, men har brug for nogle reparationer.

Du kan få en tagrenovering, hvor taget bliver renset og malet. Det kan forlænge tagets levetid nogle år. Det kan være svært selv at lave den vurdering, og derfor kan du med fordel få et gratis tagtjek.

Her vil fagmanden tilse taget og udarbejde en rapport over det. Du kan også i samme ombæring tale med fagmanden om dine ønsker.

Hvis taget er for slidt, kan tagrenovering dog ikke betale sig. Så skal taget udskiftes.

Få gratis tagtjek i Herning

Tagbelægning – hvilken type?

Der findes mange forskellige typer tagbelægning. Du vil uden tvivl kunne finde en, der passer til dine ønsker.

Nogle af de mest populære i Herning er:

Ståltag: Ståltag er en meget populær tagbelægning i dag. Der er ofte 20-40 års garanti på ståltag, og levetiden kan være alt mellem 50-80 år. Det er en billigere type tagbelægning.

Tegltag: Tegltag ses på de fleste danske huse. Tegl kan både være rødt, sort, brunt osv. Det er et af de dyrere tagbelægninger, men til gengæld kan det også holde op imod 70 år. Farven vil ikke falme med årene, så det holder sig flot. Tegl kræver undertag.

Tagpaptag: Tagpaptag er ideelt til dig, der har et arkitektonisk udfordret hus med særlige former, da tagpap er meget bøjeligt. Tagpap kan holde op til 50 år, og det er en billigere type tagbelægning. Du skal have et fast underlag under tagbelægningen.

Bølgeeternit: Bølgeeternit var meget populært i 60’erne og 70’erne. Det kan stå gennem adskillige klimaforhold, hvorfor det kan bruges overalt i Danmark. Førhen var der asbest i taget, det er der ikke mere. Det er en billigere tagbelægning, men holder så også kun i 20-30 år.

Naturskifer: Naturskifer er et naturligt byggemateriale. Man har brugt det i flere århundreder. Det er populært, da det kan holde op til 100 år, kræver lidt vedligeholdelse og er meget slidstærkt. Det er derfor også en dyrere form for tagbelægning, og det er et tungere tag, så tagkonstruktionen skal kunne holde til det.

Zink tag: Zink er blevet meget populært. Dels fordi det er vand- og vindtæt, det kan nemt formes til udfordrende konstruktioner, og det kan holde i op til 70-100 år. Det kan lægges på taghældninger ned til 5 grader. Det kræver dog et fast underlag, og det er lidt dyrt at få monteret.

Gode råd til valg af tagdækker i Herning

Når du skal have et nyt tag i Herning er det vigtigt, at du finder en tagdækker, du kan stole på.

Du ønsker naturligvis den bedste pris, men arbejdet skal også være ordentligt udført, så taget holder så mange år som overhovedet muligt.

Du kan følge denne tjekliste, når du researcher:

På kortet herunder kan du se de lokale tagdækkere i Herning og omegn. 

Få 3 tilbud på nyt tag i Herning

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top