Nyt tag i Århus - Se tagdækkere, priser og sammenlign tilbud

Leder du efter en tagdækker Århus, der kan hjælpe dig med nyt tag? Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor guider vi dig til, hvor du kan finde tagdækning Århus, og hvad du skal vide, hvis du skal have nyt tag i Århus.

Få 3 tilbud på nyt tag i Århus
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud på
nyt tag i Århus

100% uforpligtende!

Liste med tagdækkere i Århus

Hansens Tagdækning Århus

Phønix Tag Århus A/S

Tranbjerg Tagdækning

Ulstrup Tagdækning Aps

Dansk Tagbyg ApS

Jydsk Tagteknik

Søften Tagrenovering

Tæt Tag Danmark

VO Tagdækning A/S

Hetag Tagdækning Nord A/S

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag fra tagdækker i Århus

Er du vant til at prutte om prisen? Nej, vel? I Danmark prutter vi sjældent om prisen, men når det handler om opgaver af stort omfang – som et nyt tag – er det afgørende at forhandle om prisen. Hvordan gør man det? Du kan spare op til 20-30 % ved at indhente flere tilbud i stedet for at gå med det første og det bedste. Ved at have flere tilbud kan du sammenligne priserne og forhandle pris med tagdækkere i Århus. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen mener, at det er muligt at presse en håndværker 10-15 % ned i pris ved at indhente flere tilbud.

Du kan også få hjælp fra 3byggetilbud, som kvit og frit giver dig 3 tilbud på tagdækning i Århus. De formidler kontakten til 3 tagdækker i Århus, som kommer med et tilbud. Gå ikke glip af store besparelser ved at indhente flere tilbud! Klik her og få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.

Hvad er fordelene ved 3byggetilbud? Du får entreprisegaranti på 30.000 for private og 100.000 for erhverv. 3byggetilbud har formidlet kontakten mellem leverandør og kunder siden 2000. De har erfaring med at formidle 501.000 opgaver i tidens løb, og de har kontakt til håndværkere overalt i Danmark. Via et internt system vurderes håndværkerne af tidligere kunder, så du er sikker på, at det er godkendte håndværkere. 3byggetilbud har 4,5 stjerner på Trustpilot, hvilket viser kundernes store tilfredshed. Det er baseret på næsten 2.000 anmeldelser.

Processen foregår på følgende måde:

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.500 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Pris på nyt tag i Århus - Hvilke faktorer spiller ind?

Prisen kan variere meget på et nyt tag i Århus. Det skyldes forskellige faktorer, som blandt andre:

Din pris vil derfor variere ud fra dine ønsker. Det er en god idé at tale med en fagmand inden, så du finder ud af, hvad der er muligt, og derefter kan du indhente tilbud på nyt tag. Måske er den tagtype, du ønsker, for tung til tagets konstruktion, eller måske er der regler i lokalplanen, som du skal følge. Det kan en fagmand hjælpe dig med, og du vil dermed kunne blive sporet ind på hvilket tag, du skal vælge, og hvad prisen er.

Hvad koster et nyt tag pr. m2? Priserne varierer som sagt, men de forskellige tagbelægninger vil koste omkring følgende beløb:

TagtypePris
Ståltagfra 800 kr. pr. m2
Bølgeeternit800 -1.000 kr. pr. m2
Tagpap500 - 1.000 kr. pr. m2
Skifereternit1.700-2.000 kr. pr. m2
Tegltag1.500 - 2.200 kr. pr. m2
Betontag1.400 - 2.000 kr. pr. m2
Naturskifer1.000 - 2.000 kr. pr. m2
Få gratis tagtjek i Århus

Find et nyt tag der passer til dit hus

Når du skal have nyt tag, er det en stor beslutning. Der er meget at overveje og forholde sig til. Derfor er det altid en god idé at mødes med en fagmand og tale dine ønsker og idéer igennem, og I kan finde frem til, hvad der vil være det bedste tag for dig.

Noget af det, du skal overveje, når du skal have nyt tag, er:

Andre læste også denne guide til: Nyt tag

Gode råd til valg af tagdækker i Århus

Når du skal finde din kommende tagdækker i Århus, er der nogle gode råd, du kan følge. Det kan hjælpe dig til at få en god pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i Århus

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.7 / 5. Antal bedømmelser 3

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen