Malere i Aalborg

– Her kan du finde malerfirmaer i Aalborg,
se priser og få 3 gratis uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler? Der findes utroligt mange malere i Aalborg, og udvalget kan være svært at overskue. Det kan være noget nær umuligt at gennemskue prisen og kvaliteten på malere. 

En enkelt googlesøgning vil forvirre mere end gavne og måske efterlade dig endnu mere rådvild, end da du først startede. Så er du kommet til det rette sted.

Vi hjælper dig til at finde en maler i din by og få den bedste pris samt et godt kvalitetsarbejde.

Få 3 gratis tilbud på malerarbejde
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
fra malere i Aalborg

100% uforpligtende!

Oversigt over malerfirmaer i Aalborg

Malerfirmaet Preben Larsens Eftf.

Aalborg-Nørresundby Malerfirma

Hasseris Maleren

Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf.

ANTON LASSEN'S EFTF. A/S

Malerfirmaet Brian Andersen

Bomholt Malerfirma ApS

Malermester Riis

Elite Maler

Malerfirmaet Lindberg v/Dinna Smed

Få 3 gratis tilbud fra malere i Aalborg

Hvad skal du fokusere på og gå efter, når du skal finde det bedste tilbud? Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at prisen på malere varierer meget. Måske har du en nabo, der fik et meget bedre tilbud end dit. Det er helt naturligt, da det kommer an på, hvilken opgave der skal udføres, med hvilke materialer, og hvordan den skal udføres. Dette skriver vi, fordi du ikke skal blive forskrækket over, at prisen kan se meget forskellig ud.

Problemet er dog, at prisen også kan variere på din opgave fra maler til maler. Det kan være svært at vide, hvornår prisen er for billig i forhold til, om resultatet bliver godt, og hvornår der bliver taget overpris.

Når du bor i en stor by som Aalborg, vil priserne automatisk blive skruet op for. Det kan ikke betale sig at få fat i en maler udenbys, da du så skal betale transportudgifter, og det kan løbe op.

Det bedste for dig er derfor at få nogle tilbud, som du kan sammenligne mellem. Det kan dog tage lang tid og være et uoverskueligt projekt at søge på google på forskellige malere. Det kan du løse ved at få 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk. Her får du 3 gratis tilbud, som du selv kan sammenligne mellem. Tilbuddene er ikke forpligtende, så du kan sagtens afslå dem, hvis du fortryder.

Derudover er tilbuddene mellem nogle af Danmarks bedste malere, da de bliver anmeldt ud fra tidligere brugers anmeldelser. 3byggetilbud har fået 4,5/5 stjerner på Trustpilot, hvilker viser, at kunderne er meget tilfredse. Dette er et rigtig godt resultat, og det er uden tvivl, fordi 3byggetilbud er gode til at vurdere deres malere og sørge for, at kunden er tilfreds.

Faktisk har de formidlet over 400.000 opgaver siden år 2000, og har en succesrate på hele 98% for disse indsendte opgaver.

Der bruges lokale malere, så du netop slipper for transportgebyret. På den måde er du sikret et godt resultat, samtidig med at prisen vil være fair, da du netop kan vælge den, du helst vil gå med.

Det bliver faktisk ikke nemmere, og din uoverskuelige googlesøgning stopper faktisk her. 

Processen foregår på denne måde:

1) Indsend din opgave: Hvad skal maleren udføre for en opgave?
2) Opgaven behandles, hvor serviceafdelingen vil kontakte dig, når den er behandlet
3) Derefter modtaget du 3 gratis tilbud fra 3 leverandører
4) Du kan frit vælge, hvilken en du foretrækker – eller afvise dem alle 

Kom i gang med dit malerprojekt – det kan være færdigt inden for meget kort tid!

Hvad koster en maler i Aalborg

Det første spørgsmål, du måske sidder med, er: hvad er prisen for en maler i Aalborg? Prisen for Aalborg malere kan som nævnt også variere meget, men en generel timepris kan anslås til at være følgende:

En timepris for en maler i Aalborg ligger på mellem 250 kr. til 500 kr. i timen

Det vil være ca. 100 kr. pr. m2.

Måske vil du hellere regne med m2, da du har et specifikt areal, der skal males. Det er også oftest denne pris, en maler vil arbejde med.

Hvad kan et malerfirma i Aalborg hjælpe med?

Går du og drømmer stort om nye malerprojekter? Måske er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, eller hvad der egentlig vil være flot. Netop dette kan en maler også hjælpe med.

Maleren udfører opgaven, men kan også være behjælpelig med sparring og rådgivning. I stedet for selv at kaste dig ud i et projekt, er det en stor hjælp at kunne få sparring med en professionel, som netop har erfaringen.

Nogle af de opgaver, en maler kan hjælpe dig med, er følgende:

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top