Maler i Roskilde

– Her kan du finde malerfirmaer i Roskilde,
se priser og få 3 gratis uforpligtende tilbud

Malere er der nok af, og det kan være en jungle at finde rundt i, hvem der har et godt tilbud, hvem der leverer varen, og hvem man i det hele taget skal vælge! 

Roskilde er en stor by, hvor der findes mange malerfirmaer. Er du på udkig efter en maler, er det vigtigt, at du finder flere forskellige tilbud, som du kan sammenligne mellem. 

Læs med her for at blive klogere på, hvordan du vælger malerfirma.

Få 3 gratis tilbud på din maleropgave
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud fra
malere i Roskilde

100% uforpligtende!

Listen med malerfirmaer i Roskilde

Malerfirmaet Mesto

Malermester Hanne Nordlund

Malermester Casper Pedersen

Malerfirmaet Flemming Pedersen ApS

Gundsø Malerforretning

Malermester Simone Gottlieb Hansen

Malermester Michael Mathiasen

Malerfirmaet Niels Hansen

Malerfirmaet Goldbach

Malerfirmaet Duvander

Indhent 3 gratis tilbud fra en maler i Roskilde

Som sagt er det et stort arbejde at finde rundt i de mange malerfirmaer i Roskilde. En googlesøgning kan tage flere timer. Der er dog ingen tvivl om, at du får den bedste pris ved at indhente flere tilbud for at sammenligne dem med hinanden. 

For at spare tid – og i sidste ende også penge – er det oplagt for dig at indhente 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk. Det gør dit arbejde meget nemmere, og du slipper for den uoverskuelige søgning rundt på internettet.

3byggetilbud ringer dig op med 3 gratis tilbud, som du kan vælge mellem – eller afslå. Du skal blot indsende din opgave og gerne så detaljeret som muligt, så tilbuddene bliver så præcist som muligt. 

Det er fx vigtigt, at du beskriver:

  • Hvor der skal males
  • Hvor mange m2 der skal males
  • Hvilken slags maling du ønsker
  • Om der er andre opgaver, du ønsker udført

Dermed kan du vælge det tilbud, du synes, er bedst, og du kan hurtigt komme i gang med at få udført dine drømmeprojekter. 3byggetilbud bruger nogle af Danmarks dygtigste malere, og de vil have samarbejde med lokale malerfirmaer tæt på dig.

Malerne vurderes ud fra tidligere kunders oplevelser, hvorfor kun de bedste bliver valgt igen. På trustpilot har 3byggetilbud fået 4,5/5 stjerner, hvilket viser, at der er stor tilfredshed blandt kunderne.

Dette betyder også, at du får den bedste pris, da malerne vil have konkurrencedygtige priser, og du kan gå med det tilbud, du synes, er bedst.

Klik her for at få 3 gratis tilbud nu.

Hvad tager en maler i Roskilde for sit arbejde?

Prisen kan variere en del, og det er oftest disse faktorer, der spiller ind på prisen:

  • Hvor stort et areal skal males?
  • Hvilke materialer skal bruges?
  • Opgavens omfang

Du kan få den bedste pris ved at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne tilbuddene. Du vil opleve, at prisen for en maler i Roskilde er dyrere end for en maler mange steder i Jylland. Det kan dog stadig betale sig at gå med et lokalt malerfirma, da du ellers skal betale for transportudgifter.

En gennemsnitlig timepris for en maler i Roskilde vil ligge på omkring 350 kr. i timen.

Hvad kan et malerfirma i Roskilde være behjælpeligt med?

Der er selvfølgelig mange maleropgaver, man selv kan stå for, men hvis du har travlt eller ikke selv har overskuddet, er det en stor hjælp at få en maler til at udføre arbejdet.

Desuden findes der maleropgaver, som er meget svære at klare selv, hvor du kan få brug for en malers hjælp. En maler kommer ikke kun og udfører opgaven, du kan også rådføre dig med personen om dine overvejelser. Her er der noget erfaring at trække på.

At male kan også indebære andre opgaver. Det kan være, at væggen er beskadiget, at tapetet skal afrenses, eller væggen skal repareres på den ene eller anden måde. Dette er krævende og ikke alle, der vil være bevidst om, hvornår det er nødvendigt. Derfor kan en malers hjælp være uundværlig.

Det kan også være mere spændende malerprojekter, du skal have udført, såsom at male huset, måske at eksperimentere med nogle farver eller tapetsere.

En malers arbejde er ikke udelukkende at male, det er også at skrabe, slibe, grundmale og mellemmale. Hvis du skal have et flot og godt resultat, er det en god idé at få hjælp af en maler. Så er du sikret, at der ikke sker nogen fejl, som du skal til at rette op på senere.

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top