Maler i Randers

Maler i Randers

– Her kan du finde malerfirmaer i Randers,
se priser og få 3 gratis uforpligtende tilbud

Søger du en maler i Randers? Har du svært ved at overskue udvalget, og hvor du skal finde den bedste maler? Så er du kommet til det rette sted. 

Vi hjælper dig med at finde en maler, som kan give dig en konkurrencedygtig pris.

Få 3 gratis tilbud på maleropgave
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
fra malere i Randers

100% uforpligtende!

Oversigt over malerfirmaer i Randers

Malerfirmaet Bonde ApS

Malermester Peter Rafn Christensen

Hvitfeldts Malerfirma

Stenberg Malerforretning

Malermester Erik Klausen

CMT-Malerservice

Malermester Michael Sørensen

Malermester Hast

Kronjyllands Malerfirma A/S

Malerfirma Lundorff A/S

Få 3 gratis tilbud fra en maler i Randers

Når du skal finde en maler, kan det være svært at overskue, hvor man skal starte henne. Hvis ikke du kan gå med en personlig anbefaling, så rammer man hurtigt muren, da det kan føles som en jungle at finde rundt i. Når du skal bruge en maler, vil du naturligvis gerne have, at det er så billigt som muligt, men samtidig jo også, at resultatet er perfekt. Det kan være en udfordring at vide, hvor grænsen går mellem, hvor billigt det må være i forhold til, hvor godt arbejdet, der bliver udført, dermed vil være.

For at få det bedste tilbud og det bedst udførte arbejde, har du brug for flere forskellige tilbud. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og vælge det, der passer dig bedst.

Prisen kan variere en hel del, da det kommer an på, hvilken opgave du skal have udført. Derfor er det netop en god idé at få flere tilbud, som du kan sammenligne mellem.

Hos 3byggetilbud.dk får du 3 tilbud fra malere i og nær Randers. Dette vil være en fordel for dig, fordi du ikke selv skal sidde og søge på google efter forskellige malere, men 3byggetilbud gør det for dig. Derudover finder de lokale malere, så du ikke skal betale for transportudgifter.

Ved at få 3 tilbud vil du kunne sammenligne tilbuddene og finde det tilbud, du gerne vil gå med. Du kan altid afslå, og du er ikke forpligtet til at tage imod nogen af tilbuddene.

3byggetilbud arbejder udelukkende med de bedste malere. Det gør de ved at udvælge malere, som får gode anmeldelser af deres kunder. På den måde er du sikret, at arbejdet bliver udført til perfektion, og du kan være godt tilfreds. Klik her for at få 3 gratis tilbud.

Når du vælger at få 3 gratis tilbud, foregår processen således:

1) Du indsender din opgave ved at beskrive, hvad maleren skal udføre
2) Opgaven behandles, og du kontaktes, når tilbuddene er klar
3) Du får dermed 3 gratis tilbud fra leverandørerne
4) Du kan frit vælge én af disse leverandører.

Med 3byggetilbud får du altså de bedste priser og de bedste lokale malere. 3byggetilbud har fået 4,5/5 stjerner på Trustpilot, hvilket er et kvalitetsstempel og din sikkerhed. Det bliver ikke nemmere for dig!

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Pris - Hvad koster en maler i Randers

Når du skal finde en maler, er du selvfølgelig interesseret i prisen først og fremmest. Prisen vil se meget forskellig ud, alt efter hvilken opgave du skal have lavet, med hvilke materialer, og hvor omfangsrig opgaven er. 

Det er dermed umuligt at sætte en fast timepris, men en ca. timepris kan være denne:

Timeprisen for en maler ligger i gennemsnit på mellem 250 og 500 kr. ekskl. moms.

Normalvis vil en maler dog udregne sin pris pr. m2, og da vil den lyde:

75-100 kr. pr. m2. er en ca. pris pr. m2.

Hvad kan et malerfirma i Randers hjælpe dig med?

Hvilke opgaver kan en maler egentlig hjælpe dig med? Ofte tænker vi måske, at maling angår at male vægge, men malerprojekter kan være meget forskelligt.

Det gode, ved at bruge en professionel maler, er også, at du er sikret et godt resultat, og at du kan rådføre dig med maleren, hvad der vil være bedst at gøre, eller hvordan du kan få udført dine drømmeprojekter.

En maler vil være ekspert i maling, kontraster, farvekombinationer, lysindfald osv. Maleren vil dermed kunne give dig god sparring i forhold til de projekter, du går og drømmer om, og maleren vil kunne hjælpe dig med, hvad der vil se bedst ud, og hvad der vil give større rumfølelse eller lignende.

Benyt dig af malerens viden og få hjælp til hvordan maling kan forvandle dit hus, din stue, dit badeværelse eller lignende.

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top