Maler på Fyn

Maler på Fyn

– Her kan du finde malerfirmaer på Fyn,
se priser og få 3 gratis uforpligtende tilbud

Hvis du bor på Fyn og mangler en maler, er der masser af hjælp at hente – måske for meget. For det kan være svært at finde rundt i, hvordan man finder det bedste tilbud blandt alle de mange malerfirmaer, der er på Fyn. 

Læs med her for at blive klogere.

Få 3 gratis tilbud på din maleropgave
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud
fra malere på Fyn

100% uforpligtende!

Listen med malerfirmaer på Fyn

Fyns Malerfirma

Malerfirmaet Kirkeløkke

Sydfyns Malerforretning

Malermester Bjarne Toft Hansen

Langeskov Malerfirma

Malerfirma Rasmus Christensen

Søndersø Malerfirma

Malermester Pernille Hede

Midtfyns Malermester CM

Faaborg Malerfirma

Indhent 3 gratis tilbud fra en maler på Fyn

Som sagt er det et stort arbejde at finde rundt i de mange malerfirmaer, der findes på Fyn. Det er et stort arbejde, men du kan blive sparet for det arbejde ved at få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud. Det gør dit arbejde meget nemmere, og du slipper for den uoverskuelige søgning rundt på internettet. Tilbuddene er helt gratis, så du kan vælge at afslå dem, og du kan vælge netop det, du synes, er bedst.

På Trustpilot har 3byggetilbud fået hele 4,5/5 stjerner, og det har de, fordi kvaliteten er i orden. Kunderne er tilfredse med det arbejde, der udføres, og dette sikres ved hjælp af et internt system, hvor håndværkerne bliver vurderede ud fra kundernes oplevelser.

3byggetilbud ringer dig op med 3 gratis tilbud, som du kan vælge mellem – eller afslå. Du skal bare sørge for at indsende din opgave og gerne så detaljeret som muligt, så tilbuddene bliver så præcise som muligt. 

Det er fx vigtigt, at du beskriver:

  • Hvor der skal males
  • Hvor mange m2 der skal males
  • Hvilken slags maling du ønsker
  • Om der er andre opgaver, du ønsker udført

3byggetilbud bruger nogle af Danmarks dygtigste malere, og de vil have samarbejde med lokale malerfirmaer tæt på dig. Du får den bedste pris, da malerne vil have konkurrencedygtige priser, og du er sikret et godt resultat.

Klik her for at få 3 gratis tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad tager en maler på Fyn for sit arbejde?

Prisen kan variere en del. Det kommer både an på, hvor du bor på Fyn, hvilken opgave der skal udføres osv. Det er oftest disse faktorer, der spiller ind på prisen:

  • Hvor stort et areal skal males?
  • Hvilke materialer skal bruges?
  • Hvilken opgave er der tale om?
  • Opgavens omfang

Du kan få den bedste pris ved at indhente flere tilbud, så du kan sammenligne tilbuddene. På den måde kan du vælge det bedste tilbud, og nogle gange kan man spare op til 20-30 % på at få flere tilbud og ikke bare gå med det første og det bedste.

En gennemsnitlig timepris for en maler vil ligge på omkring 250-400 kr. i timen.

Et eksempel på en opgave kan være, at du gerne vil have malet dit loft. Det koster ca. 65 kr. pr. m2 gulvareal.

Måske er det træværk, der skal males. Det kan være fodlister og dørkarme. Det koster omkring 50 kr. pr. m2 gulvareal.

Maling af hele din lejlighed kan koste fra 5.000 kr. og opefter. Det kommer naturligvis an på, hvor stor lejligheden er.

Andre læste også denne guide til: Maling af lejlighed

Hvad kan et malerfirma på Fyn være behjælpeligt med?

Maleropgaver er der nok af. Hvis du bor i hus eller lejlighed, så kender du nok til dette. Måske kan du samle alle opgaverne på én gang. På den måde kan du måske få mængderabat. Nogle maleropgaver står vi selv for, men hvis du skal flytte ind et nyt sted, er det bare super belejligt at have en maler til at male hele hytten i stedet for dig selv, hvilket kan tage en uges tid. Det kan spare dig for en masse tid, og det er ikke altid, at overskuddet er der til at gøre det selv.

Der findes også maleropgaver, som kræver lidt ekstra, end hvad den almindelige dansker har håndværkersnilde til. Det kan være, at væggen er beskadiget, at tapetet skal afrenses, eller væggen skal repareres på den ene eller anden måde. Måske skal du have malet dine lofter eller have lavet en gulvbehandling. Dette er krævende og ikke alle, der vil være bevidst om, hvornår det er nødvendigt. Derfor kan en malers hjælp være uundværlig.

Når du skal have malet store områder, kan du også få sparring fra en maler. Hvad er den rigtige farve, og hvilken nuance skal du vælge? En maler har maser af erfaring til at dele ud af.

En malers arbejde er ikke udelukkende at male, det er også at skrabe, slibe, grundmale og mellemmale. Hvis du skal have et flot og godt resultat, er det en god idé at få hjælp af en maler. Så er der ikke noget, du skal rette op på senere, fordi det ikke blev lavet godt nok.

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top