Maler i Fredericia

Maler i Fredericia

– Her kan du finde malerfirmaer i Fredericia,
se priser og få 3 gratis uforpligtende tilbud

Bor du i Fredericia og er på udkig efter en maler? Noget malerarbejde kan man udføre selv, men der er opgaver, som kræver en professionel malers hjælp.

Særligt også fordi du får professionel sparring og rådgivning fra en, som er ekspert i farver, materialer, lysindfald, underlag osv.

Del dine drømmeprojekter med maleren og denne kan hjælpe dig til, at det bliver til virkelighed.

Læs med her for at blive klogere på, hvordan du finder en maler lige netop i din by og til den bedste pris.

Få 3 gratis tilbud på maleropgave
Trustpilot
4.5/5
Få 3 gratis tilbud fra
malere i Fredericia

100% uforpligtende!

Listen med malerfirmaer i Fredericia

Malerfirmaet Lars Strøm Hansen

Malerværkstedet Jonas Zoega Jensen ApS

Malerfirmaet SV. Aage Hansen & Sønner ApS

Malermester Allan Thomsen

Prestige Maleren ApS

Jørgensen's Malerfirma

Malermester Tina Mechlenborg

Rand-Andersen & Slothuus A/S

Malerfirma Per Bladtkramer ApS

Lillebælt Malermester

Indhent 3 gratis tilbud fra en maler i Fredericia

Måske har du allerede søgt på malere i Fredericia? Du vil finde ud af, at der findes uoverskueligt mange. For at gøre opgaven lettere for dig – og for at du får den bedste pris – er det en god idé at indhente flere tilbud, hvilket du kan gøre hos 3byggetilbud, helt kvit og frit.

Så slipper du for selv at søge på google, og du kan blot indsende din opgave til 3byggetilbud, som vil bearbejde din opgave og ringe dig op, når de har 3 tilbud til dig.

Alt dette er gratis, og du bestemmer selv, hvilket tilbud du går med, eller om du går med nogen overhovedet.

Det kan ikke blive nemmere! Derudover får du 3 tilbud, hvilket betyder, at du netop kan sammenligne tilbuddene. 3byggetilbud har samarbejde med landets dygtigste håndværkere, så du er garanteret, at arbejdet bliver udført til perfektion. Dette sker ved et internt feedback system, hvor malerne vurderes i forhold til tidligere kunders tilbagemeldinger. Det er altså kun de bedste malere, du får tilbud fra.

På trustpilot har 3byggetilbud fået 4,5 ud af 5 mulige stjerner, hvilket viser, at der er stor tilfredshed blandt kunderne.

Dette betyder også, at du får den bedste pris, da malerne vil have konkurrencedygtige priser, og du kan gå med det tilbud, du synes, er bedst. Klik her for at få 3 gratis tilbud.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på 1.791 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad tager en maler i Fredericia for sit arbejde?

En malers pris vil ofte afhænge af lokation, omfanget af opgaven og hvilke materialer, der skal bruges. Derfor er det vigtigt, at du finder en lokal maler til at hjælpe dig. Dermed skal du ikke betale unødige transportudgifter. 

Derudover er det vigtigt, at du beskriver din opgave for maleren, da han så kan vurdere omfanget af den og prisen derudaf.

En gennemsnitlig timepris for en maler i Fredericia vil ligge på omkring 250-500 kr.

En maler vil dog oftest regne i en kvadratmeterpris. Dermed kan prisen lyde på:

75-100 kr. pr. m2.

Hvad kan et malerfirma i Fredericia være behjælpeligt med?

Som sagt er der maleropgaver, man selv kan klare, men det er som regel en god idé at få en malers hjælp. Du vil netop kunne sparre med personen om dine idéer, og du vil være sikret et godt resultat. Derudover er det fysisk hårdt at male. Hvis du skal flytte fra en lejlighed, hvor der skal males, tager det rigtig lang tid at male det hele, og det skal gøres et par gange. Det er en tidskrævende proces, og det tager også på kræfterne. Her vil det være nemmere at bestille en maler til at udføre arbejdet.

Andre læste også denne guide til: Maling af lejlighed

Dog er det ikke kun af denne årsag, men også fordi at en maler vil kunne se, om væggen er beskadiget. Måske skal tapetet afrenses, og en misligholdt væg kræver mange trin af reparation, som vil tage pusten fra de fleste.

Det kan også være mere spændende malerprojekter, du skal have udført, såsom at male huset, måske at eksperimentere med nogle farver eller tapetsere.

En malers arbejde er ikke udelukkende at male, det er også at skrabe, slibe, grundmale og mellemmale. Hvis du skal have et flot og godt resultat, er det en god idé at få hjælp af en maler.

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top