Kloakmester i Nordsjælland

Kloakmester i Nordsjælland

– Se listen med kloakfirmaer i Nordsjælland og få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Oplever du problemer med din kloak? Kloakproblemer bliver hurtigt belastende, og derfor skal du hurtigst muligt have fat i et kloakfirma i Nordsjælland.

Gør det nemt for dig selv og undgå at ringe rundt til forskellige kloakservice i Nordsjælland og få i stedet for nemt 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Du vil blive kontaktet af kloakmestrene i stedet for omvendt, og du sparer tid og penge. Når du får flere tilbud, får du en bedre fornemmelse af den eksakte pris for netop din opgave.

Få 3 tilbud på din kloakopgave
Trustpilot
4.5/5
Få 3 tilbud fra kloakmestre i Nordsjælland

100% uforpligtende!

kloakmester nordsjaelland

Firmaer med speciale i kloakarbejde i Roskilde

RB Kloak

Stenholt Byg & Kloak ApS

Aut. Kloakmester Carsten Jensen

Arne Hansens Eftf. ApS

Bo Jensen Aut. kloakmester

Hillerød Kloakservice

Ml Kloak ApS

Helsinge Kloakservice ApS

Få nemt 3 tilbud fra kloakmestre i Nordsjælland

Du sparer tid ved at få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud. Du undgår nemlig at ringe rundt til forskellige kloakmestre for at få et tilbud. I stedet for bliver du kontaktet af 3 forskellige kloakmestre i Nordsjælland, og du kan vælge frit mellem tilbuddene eller afslå dem alle.

Det er en fordel, fordi du har et bedre billede af, hvad din opgave koster. Du kan spare 20-30 % ved ikke at gå med det første tilbud, du finder, men at afsøge markedet.

Når du henvender dig til 3byggetilbud, skal du indsende din opgave. Du kan nøjes med at beskrive den kort og sende et billede med, hvis det giver mening. Herefter vil 3byggetilbud ringe dig op og høre nærmere om detaljerne. Det gør dem i stand til at sende tilbuddet ud til kloakmestrene.

Efter nogle få dage vil du modtage 3 tilbud fra kloakmestre i Nordsjælland. Du har tid til at beslutte dig, inden du ringer tilbage, til den kloakmestre du vælger.

3byggetilbud har mange års erfaring med at formidle tilbud mellem kunder og leverandører. De er specialiserede i at hjælpe dig som forbruger med at finde en lokal kloakmester i Nordsjælland til gode priser.

Klik her for at finde en kloakmester i Nordsjælland.

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk?

Gratis landsdækkende service

Gratis, nemt, hurtigt og 100 % uforpligtende service

4,5 på Trustpilot

Baseret på +2.700 anmeldelser

Entreprisegaranti

Dækker fejl og mangler op til 35.000,-

Mere info om konceptet

Forstå konceptet på 1 min.

Hvad er fordelene ved en lokal kloakmester?

Når du bor i Nordsjælland, er det klart en fordel at få hjælp af et lokalt kloakfirma i Nordsjælland. Det skyldes, at du dermed undgår at betale for transportudgifter.

Det er også nemmere for kloakmester hurtigt at komme forbi. Hvis der skulle være behov for senere at rette mindre fejl, kan kloakmester hurtigt kigge forbi igen. Derfor er der flere fordele ved at vælge en lokal.

Hvis din nabo har haft gode erfaringer med en kloakmester, kan det være en god idé at vælge det kloakfirma. Så er du sikker på, at du får et tilfredsstillende resultat.

Hvilke opgaver hjælper en kloakmester i Nordsjælland med?

Alle opgaverne vil naturligvis dreje sig om kloakken, men det kan være forskellige problemer og dermed løsninger, der skal til.

Kloakmesteren kan hjælpe med slamsugning eller kloakspuling, som er de mest almindelige løsninger ved en stoppet kloak.

Det kan også være etablering af drænanlæg, rottespærre, kloakrenovering, strømpeforing, nyanlæg af kloak eller tv-inspektion.

Kloakfirmaet vil også kunne hjælpe dig med at lokalisere problemet, hvis det er uklart for dig.

Få 3 tilbud på kloakarbejde

Find en kloakmester der er autoriseret

Når du skal have fat i en kloakmester, skal du finde en, der er autoriseret, medmindre der er tale om små opgaver. I Danmark er det nemlig lovpligtigt, at reparationer i kloakken foretages af en kloakmester. 

Med en autoriseret kloakmester er du sikker på, at renovering udføres korrekt og med hensyn til miljøet, sundhed og sikkerhed. Hvis arbejdet udføres af en ikke autoriseret person, er det ulovligt.

Når kloakmester har autorisation, har denne været igennem en praktisk og teoretisk eksamen. Derefter vil kloakmesteren ansøge Sikkerhedsstyrelsen om autorisation. Det kan også opnås efter mange års erfaring. 

Autorisationen vil blive givet til virksomheden. Du kan tjekke Sikkerhedsstyrelsens autorisationsregister.

Kloakmestre i Danmark er organiserede gennem De danske kloakmestre. Her er det muligt at få efteruddannelse, orientering om nye metoder eller produkter. Medlemmerne er også omfattet af en garantiordning. Det betyder, at du også er det, når du benytter dig af en kloakmester med autorisation.

Vælg et godt kloakfirma i Nordsjælland

Når du skal vælge et kloakfirma, kan du lægge mærke til følgende:

Find lokale kloakmestre der kan udføre kloakarbejde i Nordsjælland herunder på kortet. 

Få 3 tilbud på din kloakopgave

Hvad synes du om vores guide?

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 4.7 / 5. Antal bedømmelser 3

Ingen bedømmelser endnu! Vær den første til at give feedback

Scroll to Top